Το Honor 7A αποκλειστικά στα καταστήματα Cosmote και Γερμανός

by George Polyzos • On 02-08-2018 • AT 12:45 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το 4G smartphone, Honor 7Α 16GB Dual, είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο δίκτυο καταστημάτων Cosmote και Γερμανός, αλλά και online στα www.cosmote.gr και www.germanos.gr.

Με κύρια highlights την 13 Megapixel οπίσθια και την 8 Megapixel μπροστινή κάμερα, καθώς και την προηγμένη λειτουργία selfie toning light, το Honor 7Α 16GB Dual αποτελεί τη νέα πρόταση για τους καταναλωτές που ενδιαφέρονται για τη λήψη φωτογραφιών υψηλής ποιότητας και νυχτερινών selfie.

Το νέο smartphone διαθέτει fullview 5.7 ιντσών οθόνη, ενισχυτή και turbo-charged ηχεία για αναβαθμισμένη εμπειρία παρακολούθησης βίντεο και gaming, ενώ, μέσω της λειτουργίας Dual Bluetooth, έχει τη δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης με δύο συσκευές, επιτρέποντας στον χρήστη να ακούει την μουσική του, ενώ παράλληλα να μιλάει στο τηλέφωνο.

Το Honor 7Α 16GB Dual διαθέτει υποδοχή dual SIM και δυνατότητα microSD έως και 256 GB για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Ξεκλειδώνει με αναγνώριση προσώπου, αλλά και δακτυλικού αποτυπώματος, ενώ χάρη στην 3000mAh μπαταρία, το λογισμικό πέμπτης γενιάς και την τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας, το smartphone διαθέτει αυτονομία 24 ωρών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το νέο Honor 7Α 16GB Dual σε μαύρο και μπλε χρώμα στην τιμή των €159 (€13,25/ μήνα σε 12 άτοκες δόσεις ) ή φθηνότερα στα προγράμματα κινητής Cosmote και να τα συνδυάσουν με αξεσουάρ που τους ταιριάζουν, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία. Επιπλέον, διαθέσιμα online αλλά και στα καταστήματα Cosmote και Γερμανό θα είναι εντός Αυγούστου, τα νέα Honor 7S και Honor 7C, στα €139 (€11,58/ μήνα σε 12 άτοκες δόσεις) και €199 (€16,58/ μήνα σε 12 άτοκες δόσεις) αντίστοιχα.

Παράλληλα, φέτος το καλοκαίρι, η Cosmote με το πακέτο Giga Now Summer προσφέρει 15GB για ένα μήνα, στους συνδρομητές συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου, οικιακούς και εταιρικούς, με μόνο 9,90€ και 7GB με μόνο 7€ για τους συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP. Συνολικά, σε επίπεδο τετραετίας η μέση χρέωση ανά GB έχει μειωθεί σχεδόν 75%.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top