Το HoloLens δείχνει το μέλλον του gaming

by Nikos Kaimakamis • On 07-10-2015 • AT 10:29 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

hololens-project-x-ray

H Microsoft, με την παρουσίαση του HoloLens μας έδειξε μια εικόνα από το μέλλον του gaming, στο πλαίσιο του mixed reality entertainment που έρχεται στο σαλόνι μας. 

H Microsoft, στο event της στη Νέα Υόρκη είχε πολλές ειδήσεις για τον κόσμο του gaming. Αρχικά, σημείωσε ότι στις γιορτές θα γίνει η παρουσίαση της μεγαλύτερης γκάμας τίτλων για το Xbox One, μαζί με την αναβάθμιση της κονσόλας στα Windows 10 και τη δυνατότητα να παίζει κανείς στο Xbox One τα παιχνίδια του Xbox 360.

Τονίστηκε ότι θα κάνουν την εμφάνισή τους νέα bundles με το Xbox One με χωρητικότητα 1 ΤΒ στο σκληρό του δίσκο. Παράλληλα, σημειώθηκε ότι θα είναι διαθέσιμο και το Elite Xbox Controller, το οποίο θα διακρίνεται για την απόδοση και την ακρίβειά του, καθώς και για το γεγονός ότι θα μπορεί να το χρησιμοποιεί κανείς και για το gaming PC του.

xray shot

Το highlight για το gaming στην εκδήλωση της Microsoft δεν ήταν άλλο από το live demo του Project X-Ray, στο πλαίσιο του οποίου το σαλόνι μας μπορεί να μετατραπεί σε χώρος παιχνιδιού. Με την βοήθεια του Microsoft HoloLens, μπορεί κανείς όχι μόνο να βλέπει ολογράμματα, αλλά να χρησιμοποιεί ολογραφικές αναπαραστάσεις αντικειμένων και όπλων, κινούμενος στον φυσικό χώρο.

Σύμφωνα με την φιλοσοφία του Mixed Reality Entertainment που υποστηρίζει η Microsoft, προσφέρει σε τιμή 3000 δολαρίων στους developers το HoloLens Development kit, για να μπορούν να ξεκινήσουν τη δημιουργία παιχνιδιών και άλλων εφαρμογών που θα εκμεταλλευτούν το κράνος ενισχυμένης πραγματικότητας της Microsoft.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons