Το hol my tv υποδέχεται το Disney XD

by George Polyzos • On 17-04-2015 • AT 9:11 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

tv remote control

Η Hellas Online ανακοίνωσε ότι το Disney XD έρχεται από τις 16 Απριλίου στο hol my tv εμπλουτίζοντας περαιτέρω τη λύση οικιακής ψυχαγωγίας της εταιρείας.

Το Disney XD θα προσφέρει καθημερινά από τις 7 πμ έως και τις 8 μμ τηλεοπτικό πρόγραμμα, πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά, με επιτυχημένες σειρές όπως «Ο Πόλεμος των Άστρων – Οι Επαναστάτες», το βραβευμένο με ΕΜΜΥ «Φινέας και Φερμπ», τα κινούμενα σχέδια της Marvel «Απόλυτος Σπάιντερμαν» και «Εκδικητές Ενωθείτε», τα κινούμενα σχέδια της τηλεόρασης της Disney όπως το «The 7D» και την κωμωδία δράσης «Οι Βιονικοί μου φίλοι».

Με την προσθήκη του Disney XD, το hol my tv προσφέρει το πλήρες τηλεοπτικό πακέτο ψυχαγωγίας των καναλιών της Disney που περιλαμβάνει ακόμη τα Disney Channel και Disney Junior στα οποία τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν επιτυχημένες σειρές όπως «Βιολέτα», «Τζέσι», «“Ένα κορίτσι γνωρίζει τον κόσμο», «Η Λέσχη του Μίκυ Μαους», «Σοφία η Πριγκίπισσα» και «Μικρή Γιατρός».

HOL_Disney_XD_photo

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας του hol my tv περιλαμβάνει σήμερα περισσότερους από 2.000 τίτλους παιδικού περιεχομένου που διατίθενται μέσα από το hol video club και προσφέρει στα παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας, μια δημιουργική, διασκεδαστική και ταυτόχρονα επιμορφωτική απασχόληση.

Το Disney XD όπως και όλο το υπόλοιπο παιδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα αποτελεί μέρος της υπηρεσίας hol my tv, που προσφέρεται με 8 ευρώ το μήνα.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υπηρεσία hol my tv είναι διαθέσιμες στο www.hol.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να καλούν το 13844 ή να επισκεφτούν ένα κατάστημα Vodafone.

[Δ.Τ. hol]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons