Το GTA V για PS4 και Xbox One έρχεται τον Νοέμβριο

by George Polyzos • On 12-09-2014 • AT 4:12 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

grand-theft-auto-5

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα το Grand Theft Auto V θα κυκλοφορήσει για τις νέες κονσόλες PlayStation 4 και Xbox One στις 18 Νοεμβρίου, ενώ η έκδοση για PC θα ακολουθήσει στις 27 Ιανουαρίου του 2015.

Η άφιξη του τίτλου στις πιο ισχυρές κονσόλες των Microsoft και Sony αναμένεται ότι θα επιφέρει και καλύτερη απόδοση των γραφικών, με υψηλότερες αναλύσεις. Παράλληλα, θα υπάρχει αναβάθμιση του τίτλου με νέες δραστηριότητες, όπλα, οχήματα και πρόσθετα και πιο αληθοφανή εφέ καιρικών φαινομένων.

Επίσης, αναβαθμισμένη θα είναι και η in-game μουσική με περισσότερα από 100 νέα τραγούδια και νέες μίξεις. Σε ότι αφορά το Grand Theft Auto Online, μεγαλώνει και αυτό με δυνατότητα υποστήριξης έως και 30 παικτών, στα PS4 και Xbox One. Επίσης, θα υπάρχουν και εδώ νέα στοιχεία όπως σπάνιες εκδόσεις αυτοκινήτων, νέοι ελιγμοί κλπ.

Το Grand Theft Auto V είχε κυκλοφορήσει αρχικά για τις κονσόλες PlayStation 3 και Xbox 360 τον περασμένο Σεπτέμβριο, δημιουργώντας ρεκόρ πωλήσεων καθώς, σύμφωνα με το «The Verge», τις πρώτες τρεις ημέρες της κυκλοφορίας του οι εισπράξεις ξεπέρασαν το ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons