Το Gresso Meridian βάζει πολυτέλεια στα feature phones

by Nikos Kaimakamis • On 06-03-2017 • AT 11:20 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Δεν είναι μόνο η Nokia με το 3310 που κάνει ρετρό αναφορές στο παρελθόν, καθώς το Gresso Meridian φέρνει πίσω τα πλήκτρα με όρους πολυτέλειας. 

Το Gresso Meridian απευθύνεται σε όσους έχουν νοσταλγία για το παρελθόν της κινητής τηλεφωνίας, αλλά ταυτόχρονα έχουν και… βαθιές τσέπες, αφού αυτό το feature phone με το πληκτρολόγιο και την μικρή οθόνη κοστίζει περίπου 3000 δολάρια στις ΗΠΑ. Η Gresso είναι μια εταιρεία που κατασκευάζει πολύ ακριβά κινητά, με πολυτελή υλικά, οπότε και το νέο της μοντέλο δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Το Gresso Meridian είναι διαθέσιμο με σώμα από τιτάνιο και πληκτρολόγιο από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ υπάρχει και μία ακόμα πιο πολυτελής επιλογή με σώμα από μαύρο PVD τιτάνιο με πληκτρολόγιο από κίτρινο χρυσό 18 Καρατίων. Υποστηρίζει δύο κάρτες SIM, ενώ προσφέρει ζηλευτή αυτονομία 375 ωρών αναμονής. Μόλις 999 κομμάτια από το Gresso Meridian θα κατασκευαστούν, στοιχείο που συντελεί στην αύξηση της τελικής τιμής.

Από άποψη συνδεσιμότητας, το Gresso Meridian προσφέρει GPRS, EDGE, Bluetooth 3.0 και Micro USB. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι αυτό το κινητό τηλέφωνο κινείται σε λογικές τιμές για αυτά που προσφέρει, αλλά δεν πρέπει να παραβλέπει κανείς ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν κατασκευαστή που απευθύνεται σε ένα… ιδιαίτερο κοινό.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons