Το Google Pixel 2 ενδέχεται να έρθει χωρίς υποδοχή για ακουστικά

by George Polyzos • On 08-03-2017 • AT 3:04 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Παρά το γεγονός ότι στα Pixel και Pixel XL της Google η υποδοχή ενσύρματων ακουστικών βρίσκεται κανονικά στη θέση της, υπάρχει η πιθανότητα αυτή η υποδοχή να απουσιάζει από το Pixel 2.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η ιστοσελίδα 9to5Google επικαλούμενη έγγραφο από την εσωτερική αλληλογραφία της Google χωρίς ωστόσο να δίνει και ουσιαστική επεξήγηση για το λόγο που η αμερικανική εταιρεία θα προχωρούσε σε μία τέτοια κίνηση.

Το Mashable σχολιάζοντας την συγκεκριμένη φήμη αναφέρει ότι όταν η Apple έκανε το ίδιο στα iPhone 7 και iPhone 7 Plus είχε κατά νου τα ασύρματα ακουστικά AirPods, οπότε ενδέχεται και η Google να σχεδιάζει να λανσάρει κάτι αντίστοιχο σε συνδυασμό με το Pixel 2, το οποίο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το ερχόμενο φθινόπωρο.

Εάν φυσικά η Google όντως προχωρήσει στη συγκεκριμένη επιλογή αυτό θα σημαίνει ότι μεγάλο μέρος των χρηστών που θα προτιμήσει το Pixel 2 ίσως στραφεί και σε ανάλογες λύσεις ακουστικών: μέσω σύνδεσης USB-C, ασύρματα ή ακόμα και μέσω dongle. Θα στραφούν δηλαδή στις ίδιες λύσεις που έχουν στραφεί και οι χρήστες συσκευών iPhone 7.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι τελευταίες διαρροές σχετικά με την επόμενη γενιά συσκευών της Google θέλουν το Pixel 2 να παραμένει smartphone που θα κατατάσσεται στην premium κατηγορία, θα υπάρχουν εναλλακτικές εκδόσεις (ίσως και με ελαφρώς χαμηλότερη τιμή) και πιθανότατα θα χρησιμοποιούν τον επεξεργαστή Snapdragon 835. Τέλος, η Google επιβεβαιώνει ότι θα επικεντρωθεί πρωτίστως στην κάμερα της νέας σειράς.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons