Το Google Photos λειτουργεί και μετά την απεγκατάσταση

by Nikos Kaimakamis • On 14-07-2015 • AT 2:54 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Google-Photos-icon

Σύμφωνα με το The Verge, το Google Photos συνεχίζει να κάνει backup των φωτογραφιών σας στο cloud ακόμα και μετά την απεγκατάσταση της εφαρμογής. 

Το Android app του Google Photos έχει την επιλογή photo backup στο on, στα Settings και έτσι συνεχίζεται το uploading φωτογραφιών ακόμα και εάν σβήσει κανείς την εφαρμογή από την μνήμη της συσκευής. Για να σταματήσει αυτή η διαδικασία, θα πρέπει να θέσει κανείς την εν λόγω επιλογή στο off. To ζήτημα είναι ότι η επιλογή βρίσκεται στο Google Settings και όχι στα Settings του Google Photos app, όπως θα ήταν λογικό.

Ανεξάρτητοι χρήστες εντόπισαν αυτό το θέμα, όταν είδαν στον online λογαριασμό τους φωτογραφίες που είχαν διαγράψει από την συσκευή τους, ενώ ταυτόχρονα είχαν απεγκαταστήσει την εφαρμογή από τη μνήμη του smartphone ή του tablet τους. Η αυτόματη διαδικασία λήψης αντιγράφων ασφαλείας μένει ενεργοποιημένη, χωρίς κάποια ειδική ενημέρωση στον χρήστη, προκειμένου να είναι ενήμερος ο χρήστης για το τι συμβαίνει στο παρασκήνιο.

To Verge μας συμβουλεύει να βάλουμε Google Photo Backup στην αναζήτηση του τηλεφώνου, προκειμένου να μπούμε στο κατάλληλο μενού και έτσι να μπορέσουμε να απενεργοποιήσουμε αυτό το χαρακτηριστικό που μένει ενεργοποιημένο και ενδέχεται να ενοχλήσει αρκετούς χρήστες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons