Το Google Now υποστηρίζει 70 apps τρίτων

by Nikos Kaimakamis • On 29-04-2015 • AT 11:33 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

google-now-third-party

Το Google Now για τις Android συσκευές επεκτείνει τις δυνατότητες που προσφέρουν οι καρτέλες του, με την προσθήκη 70 εφαρμογών τρίτων.

Στην πρώτη ανανέωσή του το Google Now απέκτησε την υποστήριξη για 40 εφαρμογές, ενώ πλέον ο αριθμός αυτός έχει ανέβει στις 70 εφαρμογές. Ανάμεσα στις διαθέσιμες καρτέλες βρίσκονται ηχηρά ονόματα από γνωστές και δημοφιλείς web υπηρεσίες, όπως είναι το Spotify, το Shazam, το Ebay. Με αυτή την ανανέωση, το Google Now αποκτά ουσιαστικά τη δυνατότητα συνεργασίας με περισσότερες από 100 εφαρμογές, μέσα από το interface του.

Με το ανανεωμένο Google Now για τα smartphones με λειτουργικό σύστημα Android, ο χρήστης μπορεί να εκτελέσει μια σειρά από ενέργειες απευθείας από εκεί, όπως είναι να ακούσει μουσική, να κάνει μία κράτηση, να ενημερωθεί, να ανακαλύψει κάτι στο Διαδίκτυο και άλλα πολλά, ανάλογα με την καρτέλα που επιλέγει να χρησιμοποιήσει. Aξίζει να σημειωθεί ότι οι εφαρμογές τρίτων με τις οποίες συνεργάζεται το Google Now αφορούν σε πολύ δημοφιλείς υπηρεσίες και web sites.

Σύμφωνα με το Venture Beat, στο επερχόμενο Google I/O 2015, αναμένεται να ανακοινωθούν περαιτέρω προσθήκες στο Google Now, το οποίο φαίνεται να απασχολεί τον κολοσσό του Internet, ειδικά όσον αφορά στον εμπλουτισμό των δυνατοτήτων ενός Android smartphone.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons