Το Google Home δείχνει το εσωτερικό του

by Nikos Kaimakamis • On 09-11-2016 • AT 11:35 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

google-home-press-48

Το iFixit αναλαμβάνει δράση και αποφασίζει να δει τι κρύβει το Google Home στο εσωτερικό του, καθώς και το πόσο εύκολη είναι η επισκευή του. 

Το teardown του Google Home αποκαλύπτει ότι πρόκειται για ένα μεγαλύτερο σε μέγεθος Google Chromecast του 2015. Όλα τα επιμέρους στοιχεία του hardware είναι όμοια με εκείνα που βρίσκει κανείς στο Chromecast δεύτερης γενιάς. Στο εσωτερικό του βρίσκει κανείς έναν επεξεργαστή Armada 1500 Mini Plus, με μνήμη RAM 512 ΜΒ και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 256 MB. Η διαφορά είναι ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει και ένας ενισχυτής για τον ήχο.

google-home-ifixit

Το Google Home είναι σημαντικά φθηνότερο από το ανταγωνιστικό Amazon Echo, με το οποίο έχει παρόμοιο hardware, με τη διαφορά να έγκειται στο γεγονός ότι τα υλικά αυτά είναι πιο φθηνά. Οι δύο συσκευές έχουν παρουσιαστεί με δύο χρόνια διαφορά. Ένα άλλο στοιχείο που τονίζει στα συμπεράσματά του το iFixit είναι το ότι το Google Home είναι πολύ εύκολο στην επισκευή, καταφέρνοντας ένα σκορ 8 στα 10 στο σχετικό δείκτη του site.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Google Home κατάφερε να συγκεντρώσει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες σε teardown του iFixit, στοιχείο που δείχνει τη μέριμνα που έδωσε η Google στο ενδεχόμενο της πιθανής επισκευής της συσκευής της για το σπίτι.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons