Το Gigabyte BRIX είναι ένα gaming mini PC

by Nikos Kaimakamis • On 04-01-2017 • AT 3:07 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

To νέο μοντέλο της οικογένειας Gigabyte BRIX υπόσχεται αρκετές gaming συγκινήσεις με Intel Core i7-6700K και NVIDIA GeForce 1070 GPU. 

To πλαίσιο μέσα στο οποίο φιλοξενείται ο λιλιπούτειος gaming υπολογιστής της Gigabyte είναι επανασχεδιασμένο και αρκετά μοντέρνο, ενώ η έμφαση δίνεται στο σύστημα εξαερισμού, το οποίο και είναι εμφανές στο μικρό κουτί του νέου BRIX. Μπορεί αυτός ο υπολογιστής να είναι το μεγαλύτερο σε διαστάσεις μέλος της οικογένειας, αλλά παραμένει μικρός σε εξωτερικό μέγεθος σε σχέση με άλλα gaming desktops. Αναλυτικότερα, οι διαστάσεις του είναι 38×25.6×12.7 εκατοστά.

Όσον αφορά στον τεχνικό εξοπλισμό του, η μνήμη RAM είναι στα 16 GB, υπάρχει SSD 240 GB και απλός HDD στο 1 ΤΒ, εκτός από τον τετραπύρηνο Intel Core i7 έκτης γενιάς και την κάρτα γραφικών της NVIDIA. Στον τομέα της συνδεσιμότητας έχουμε θύρα HDMI, Ethernet, 1 Thunderbolt/ USB Type C, 1 USB 3.1 Type A και 5 θύρες USB 3.0. Υπάρχουν όλες οι μορφές ασύρματης συνδεσιμότητας, θύρες για μικρόφωνο και ηχεία και ήχος 5.1.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές η Gigabyte δεν είχε ανακοινώσει την ημερομηνία έναρξης της εμπορικής κυκλοφορίας του νέου λιλιπούτειου gaming PC, αλλά ούτε και την τιμή στην οποία θα το διαθέσει στην αγορά, στοιχείο που θα καθορίσει και την εμπορική του επιτυχία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons