Το Galaxy S8 θα έχει κυρτή οθόνη σε εκδόσεις 5,1 και 5,5 ιντσών

by George Polyzos • On 13-09-2016 • AT 11:57 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung Galaxy Note Edge

Η Samsung προφανώς θέλει να επιστρέψει στις θετικές ειδήσεις μετά το θέμα που έχει προκύψει με τις «εκρηκτικές» μπαταρίες του Note 7 και έχει αρχίσει να σχεδιάζει την επόμενη ναυαρχίδα της, το Galaxy S8.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Korea Herald, η επόμενη ναυαρχίδα της Samsung θα ακολουθήσει τα βήματα των Galaxy S7 edge και Note 7, σε ότι αφορά την οθόνη, η οποία θα είναι κυρτή και στις δύο πλευρές της.

Πιο αναλυτικά, η κορεατική εφημερίδα υποστηρίζει ότι η Samsung έχει ήδη ξεκινήσει την παραγωγή κυρτών οθονών στις 5,5 ίντσες, για το S8 edge, και στις 5,1 ίντσες για το S8. Αυτό προφανώς σημαίνει ότι ενδεχομένως δεν θα υπάρξει Galaxy S8 με flat οθόνη, όπως ακριβώς συνέβη και με το Note 7. Όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα Phone Arena, ενδέχεται οι οθόνες των νέων συσκευών να υποστηρίζουν αναλύσεις 4K.

Αν ισχύουν τα παραπάνω τότε φαίνεται ότι η Samsung έχει κάνει τη στρατηγική επιλογή όλες οι ναυαρχίδες της να ενσωματώνουν κυρτές οθόνες, αφήνοντας τα flat panels για τις μεσαίες και χαμηλές κατηγορίες συσκευών.

Επιπλέον, οι επόμενες ναυαρχίδες της κορεατικής εταιρείας ενδέχεται να μπουν και αυτές στον κύκλο των συσκευών με dual lens κάμερα, όπως ακριβώς συνέβη πρόσφατα και με το iPhone 7 Plus της ανταγωνίστριας Apple. Πρόσφατες φήμες θέλουν το S8 να εξοπλίζεται από σετ διπλής κάμερας με έναν αισθητήρα ανάλυσης 12 Megapixel (αντίστοιχο του S7) ενώ ο δεύτερος αισθητήρας θα προέρχεται από τη Sony και θα προσφέρει ανάλυση 13 Megapixel.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons