Το Galaxy S8 θα επιτρέπει τη ρύθμιση της ανάλυσης της οθόνης

by George Polyzos • On 22-03-2017 • AT 4:48 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το Galaxy S8, η επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung, θα επιτρέπει στον χρήστη να αυξομειώνει την ανάλυση της οθόνης ανάλογα με τις προσωπικές του προτιμήσεις.

Η συγκεκριμένη λειτουργία διέρρευσε μέσω σχετικής ανάρτησης στο Twitter. Το Galaxy S8 θα έχει ανάλυση οθόνης WQHD+ και αν η φωτογραφία της διαρροής είναι αληθινή ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει εναλλακτική ανάλυση ανάμεσα στις επιλογές HD+, FHD+ και QHD+ μέσω μίας slider bar.

Η δυνατότητα που φέρεται να παρέχει η Samsung έχει πρακτική χρησιμότητα μόνο στην περίπτωση που ο κάτοχος του Galaxy S8 ή Galaxy S8 Plus θα θελήσει να «χαμηλώσει» τις επιδόσεις της οθόνης ώστε να εξοικονομήσει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για την μπαταρία.

Τα Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus πρόκειται να ανακοινωθούν επίσημα την επόμενη εβδομάδα σε Unpacked events που θα πραγματοποιηθούν παράλληλα σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο. Οι πωλήσεις και των δύο συσκευών αναμένεται να ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα, με την ακριβή ημερομηνία αλλά και τις τιμές διάθεσης να μένουν να ανακοινωθούν.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons