Το Galaxy S8+ με μνήμη RAM 6GB ίσως έρθει και σε αγορές εκτός Κορέας

by George Polyzos • On 12-04-2017 • AT 2:15 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Παράλληλα με τις βασικές εκδόσεις της σειράς Galaxy S8 η Samsung προχώρησε στο λανσάρισμα και μίας έκδοσης του S8+ με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο, αποκλειστικά για την αγορά της Κορέας.

Αυτή ακριβώς η έκδοση του νέου phablet της κορεατικής εταιρείας, σύμφωνα με το Yonhap News, εξετάζεται να καταστεί διαθέσιμη και σε άλλες αγορές, ανάλογα και με την συνολική ζήτηση στην κορεατική αγορά. Αξίζει να επισημανθεί ότι η εν λόγω έκδοση κοστίζει στην Κορέα περί τα 1018 δολάρια μαζί με το DeX Station. Από την πλευρά της η Samsung δεν έχει ανακοινώσει οτιδήποτε σχετικό.

Πάντως, σύμφωνα με άλλο κορεατικό δημοσίευμα, της Korea Herald αυτή τη φορά, τις πρώτες πέντε ημέρες ενεργοποίησης των προ-παραγγελιών έχουν συνολικά παραγγελθεί 620.000 συσκευές της νέας ναυαρχίδας της Samsung, εκ των οποίων οι 150.000 είναι της έκδοσης Galaxy S8+ με αποθηκευτικό χώρο 128GB και 6GB RAM. Μάλιστα, το δημοσίευμα επισημαίνει ότι αν οι προ-παραγγελίες συνεχισθούν με αυτούς τους ρυθμούς, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις στις παραδόσεις.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons