Το Galaxy S8 δεν θα λανσαριστεί νωρίτερα – Διαρροή τεχνικών χαρακτηριστικών

by George Polyzos • On 11-10-2016 • AT 3:25 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

samsung-galaxy-s8-edge-concept

Μπορεί η πορεία του Note 7 να ήταν βραχύβια και επεισοδιακή αλλά όλα δείχνουν ότι η Samsung ετοιμάζει τα επόμενα βήματά της με το Galaxy S8 να αποτελεί την επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα The Korea Herald, η Samsung ήδη έχει προχωρήσει σε παραγγελίες των στοιχείων που θα απαρτίζουν το επερχόμενο S8, το οποίο αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του περί τα τέλη Φεβρουαρίου και κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress.

Οι πληροφορίες της κορεατικής εφημερίδας θέλουν τη νέα ναυαρχίδα να μετακινεί το φυσικό Home button από το κάτω bezel, όπου παραδοσιακά βρίσκεται σε όλες τις προηγούμενες συσκευές, ώστε να δοθεί περισσότερος «χώρος» για την προβολή περιεχομένου. Αποτέλεσμα, η συσκευή να ενσωματώνει τον σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι προμηθευτές της Samsung δέχονται παραγγελίες για dual lens κάμερες, σχεδιασμένες μάλιστα να λαμβάνουν εικόνες ποιότητας αντίστοιχης με κάμερες της κατηγορίας των DSLR. Παραμένει άγνωστο αν οι εν λόγω κάμερες θα κατασκευαστούν από τη Samsung ή θα τις παρέχει τρίτος κατασκευαστής.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με διαφορετικούς επεξεργαστές: τον Samsung Exynos 8895 και τον Qualcomm Snapdragon 830. Οι δύο επεξεργαστές των 10nm, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, θα κατασκευαστούν σε εργοστάσιο της Samsung. Ο Exynos 8895 θα είναι χρονισμένος στα 3GHz, ενώ θα διαθέτει έως και 70% βελτιωμένη δυνατότητα επεξεργασίας εικόνας, σε σύγκριση με το προγενέστερο μοντέλο.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons