Το Galaxy Note 4 ανακοινώνεται στις 3 Σεπτεμβρίου

by George Polyzos • On 06-08-2014 • AT 1:09 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

note3-screen

 

Η Samsung προχώρησε στην αποστολή προσκλήσεων για αυτό που η ίδια αποκαλεί «Episode 2 of Unpacked» και είναι ένα event που θα πραγματοποιηθεί συγχρόνως σε τρεις διαφορετικές πόλεις, σε Βερολίνο, Πεκίνο και Νέα Υόρκη, στις 3 Σεπτεμβρίου.

Η φράση κλειδί της πρόσκλησης – Ready? Note the date! – προφανώς και δεν αφήνει αμφιβολίες ότι κύριο αντικείμενο της παρουσίασης θα είναι το αναμενόμενο Galaxy Note 4 της κορεατικής εταιρείας.

Όπως ακριβώς είχε συμβεί με το Note 3, και με το Note 2 πριν από αυτό, η ανακοίνωση του νέου μέλους της σειράς θα γίνει κατά την ημέρα έναρξης της έκθεσης IFA του Βερολίνου. Η τελευταία φορά που η Samsung είχε διοργανώσει ένα «Unpacked» event ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress, όπου είχαν παρουσιαστεί το Galaxy S5 με τα Gear 2, Gear 2 Neo και Gear Fit.

Η συσκευή, όπως σημειώνει το Verge, αναμένεται να έχει το ίδιο μέγεθος οθόνης με τον προκάτοχό του, δηλαδή στις 5,7 ίντσες, αλλά θα διαθέτει μερικά πρόσθετα χαρακτηριστικά δανεισμένα από το Galaxy S5. Ενδέχεται αυτά τα πρόσθετα χαρακτηριστικά να είναι η αδιάβροχη προστασία και ο σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος για το ξεκλείδωμα της συσκευής.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons