Το Ford Sync υποδέχεται την Siri

by Nikos Kaimakamis • On 21-12-2015 • AT 9:46 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

ford sync siri

Το Ford Sync, το infotainment σύστημα αυτοκινήτου της αμερικανικής εταιρείας, αναβαθμίστηκε ώστε να υποστηρίζει την Siri. 

To Ford Sync είναι εγκατεστημένο σε περισσότερα από πέντε εκατομμύρια οχήματα με το σήμα της Ford και η αναβάθμιση αφορά σε εκείνα τα οχήματα που έχουν κατασκευαστεί από το 2011 και μετά και είναι εξοπλισμένα με το Ford Sync δεύτερης γενιάς. Η μεγαλύτερη αλλαγή που φέρνει το ανανεωμένο λογισμικό είναι η ενσωμάτωση της Siri ως ψηφιακού βοηθού.

Το μόνο που έχει να κάνει ο οδηγός είναι να κρατήσει πατημένο το πλήκτρο των φωνητικών εντολών και μετά να δώσει την επιθυμητή εντολή στη Siri. Στην τελευταία έκδοση μπορούν να λαμβάνονται αναβαθμίσεις αυτόματα και άμεσα, φέρνοντας έτσι νέα χαρακτηριστικά στο πρόγραμμα, ενώ η Ford ονομάζει τη νέα δυνατότητα Siri Eyes Free.

Μερικές από τις λειτουργίες που προσφέρει πλέον το Ford Sync είναι η ανάγνωση και αποστολή μηνυμάτων χωρίς να είναι ανάγκη να πιάσει ο οδηγός το κινητό του τηλέφωνο, ή να δώσει μία εντολή στη Siri για κάποια λειτουργία. Η Ford ενισχύει το κομμάτι του infotainment στα οχήματά της, αρχής γενομένης από την αγορά της Βόρειας Αμερικής, ενώ αργότερα εκτιμάται ότι η λειτουργικότητα του Ford Sync θα επεκταθεί και σε άλλες αγορές του κόσμου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons