Το Fallout 4 έρχεται σε όλες τις πλατφόρμες

by Nikos Kaimakamis • On 05-06-2015 • AT 10:02 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

fallout-4

Το Fallout 4 είναι γεγονός και σύντομα θα μπορεί κανείς να το παίξει σε PS4, Xbox One και PC, ενώ ήδη παρουσιάστηκε το πρώτο trailer για τον τίτλο.

Η Bethesda Game Studios είχε ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση μέχρι την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τίτλου της σειράς Fallout. Το νέο παιχνίδι, όπως δείχνει και το trailer, μας τοποθετεί σε ένα δυστοπικό σκηνικό στην μεταποκαλυπτική Βοστώνη, με τους επιζώντες του πυρηνικού ολέθρου να προσπαθούν να οργανώσουν εκ νέου τις ζωές τους.

Δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου, αλλά θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι στην E3 θα παρουσιαστούν περισσότερες πλήροφορίες για το επερχόμενο Fallout 4. Στο επερχόμενο Role Playing Game, έχει γίνει προσεκτικός σχεδιασμός του περιβάλλοντος και οι εικόνες που μπορούμε να δούμε από το trailer είναι σίγουρα εντυπωσιακές.

H εταιρεία, πάντως, σημειώνει ότι έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον στην ανάπτυξη του Fallout 4, σεβόμενη την ιστορία του τίτλου και το φανατικό κοινό που έχει από το 2008. Η Bethesda Game Studios είναι πολύ φιλόδοξη για το νέο τίτλο της, ενώ στο πλαίσιο της Ε3, εκτός από το Fallout 4, αναμένεται να παρουσιαστεί και ένας από τους θρύλους του gaming παρελθόντος, το Doom της νέας εποχής. Σύντομα θα γίνουν γνωστά πολλά περισσότερα για το Fallout 4.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons