Το Facebook Memories φέρνει τις αναμνήσεις στο προσκήνιο

by Nikos Kaimakamis • On 19-06-2018 • AT 9:54 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Οι κάτοχοι Android και iOS συσκευών έχουν στη διάθεσή τους το Facebook Memories, το οποίο τους επιτρέπει να κάνουν μία… βουτιά στο ψηφιακό τους παρελθόν. 

Με το Facebook Memories μπορεί να δει κανείς τους φίλους που έχει κάνει στο παρελθόν, να δει τι έχει ανεβάσει στο κοινωνικό δίκτυο, καθώς και να δει τις φωτογραφίες που είχε βάλει στο προφίλ του στο παρελθόν. To Facebook Memories είναι χωρισμένο σε ενότητες, οι οποίες είναι τα On this day, Recaps of Memories και Memories You May Have Missed. Όπως μαρτυρούν και οι τίτλοι των ενοτήτων αυτών, μέσω της εφαρμογής του Facebook θα μπορεί να βλέπει κανείς σε ένα σημείο, συγκεντρωμένες όλες τις δραστηριότητες που χαρακτηρίζουν το διαδικτυακό του παρελθόν.

Η απόφαση του Facebook να λανσάρει το Facebook Memories βασίστηκε στο γεγονός ότι περισσότεροι από 90 εκατομμύρια χρήστες εμφανίζονται να χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση το στοιχείο On this day που παρουσιάζει παρελθοντικές ενέργειες που έχουν κάνει οι χρήστες του Facebook. To Facebook Memories δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να λαμβάνουν, εάν το επιθυμούν, ειδοποιήσεις για τις αναμνήσεις τους στο news feed του προφίλ τους.

Με το Facebook Memories θα μπορούν όλοι οι χρήστες της εφαρμογής να βλέπουν όποιες αναμνήσεις επιθυμούν εν κινήσει.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons