Το Facebook λανσάρει τον Messenger Lite για το Android

by Nikos Kaimakamis • On 03-10-2016 • AT 1:18 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

facebook-messenger-lite-for-android

Μία ειδική έκδοση του Messenger για τα Android smartphones με αργή σύνδεση στο mobile Internet λανσάρει το Facebook. 

Ουσιαστικά, το Messenger Lite for Android είναι μία έκδοση που στερείται πολλά από τα στοιχεία της εμπλουτισμένης έκδοσης του Facebook Messenger που μπορεί να χρησιμοποιούν όσοι έχουν λογαριασμό στο Facebook. Ο λόγος που παρουσιάστηκε είναι για να μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους ακόμα και εκείνοι οι κάτοχοι Android smartphones που δεν βρίσκονται σε περιοχές με ικανοποιητική κάλυψη για το mobile Internet.

H καλή σύνδεση στο Internet και η κάλυψη LTE δεν αποτελούν τον κανόνα σε αναπτυσσόμενες αγορές, οι οποίες έχουν μεγάλο πλήθος χρηστών και είναι λογικό να ενδιαφέρουν το Facebook. Το Facebook Messenger Lite είναι μια εφαρμογή που απαιτεί απλώς και μόνο 10 ΜΒ από τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο μίας Android συσκευής, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα της αποστολής μηνυμάτων κειμένου, φωτογραφιών και links, ενώ μπορεί να λαμβάνει κανείς stickers, χωρίς όμως, να είναι εφικτό να τα κατεβάζει και να τα μοιράζεται κανείς με άλλους μέσα από την Lite έκδοση.

Σύμφωνα με το The Next Web, το Facebook Lite for Android θα ξεκινήσει να είναι άμεσα διαθέσιμο στις χώρες: Κένυα, Μαλαισία, Τυνησία, Σρι Λάνκα και Βενεζουέλα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons