Το Facebook at Work αλλάζει το γραφείο

by Nikos Kaimakamis • On 15-01-2015 • AT 12:34 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

facebook-work

Το Facebook at Work είναι η πρόταση του δημοφιλέστερου κοινωνικού δικτύου προκειμένου να μπορούν ακόμα και οι… διευθυντές να μας κάνουν like!

Όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη, το Facebook at Work έρχεται με την μορφή ενός smartphone app, σε δοκιμαστική λειτουργία, με σκοπό να μπορούν οι ιδιωτικές εταιρείες και οι οργανισμοί να δημιουργούν ιδιωτικά κοινωνικά δίκτυα, μέσα στα οποία θα μπορούν να συνυπάρχουν και να συνεργάζονται οι συνάδελφοι. Αρχικά, την εν λόγω εφαρμογή θα μπορούν να κατεβάσουν επιλεγμένοι συνεργάτες του Facebook σε συσκευές με Android και iOS λειτουργικό.

Ως προς το σχεδιασμό του, το Facebook at Work, δεν διαφέρει σε σχέση με το Facebook που όλοι γνωρίζουμε, με τη διαφορά ότι εδώ δεν υπάρχουν διαφημίσεις. Το Facebook at Work είναι αποκομμένο από το κλασικό κοινωνικό δίκτυο, έτσι ώστε να μπορούν να νιώθουν ασφάλεια οι εταιρείες και οι επαγγελματίες. Παρόλα αυτά, θα υπάρχει και μία web εκδοχή του Facebook at Work, εκτός από την mobile εφαρμογή, μέσα από το κεντρικό site του κοινωνικού δικτύου.

Η υπηρεσία θα διατίθεται δωρεάν, ενώ δεν έχει καταστεί σαφές το πώς ακριβώς θα κερδίζει χρήματα από το Facebook at Work το κοινωνικό δίκτυο. αφού δεν υπάρχουν οι διαφημίσεις. Στον εργασιακό χώρο στοχεύει και το LinkedIn, με την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου InMail, σε συνδυασμό με άλλα εργαλεία που φέρεται να ετοιμάζει για το άμεσο μέλλον.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons