Το εσωτερικό του SpaceX Crew Dragon

by Nikos Kaimakamis • On 11-09-2015 • AT 1:35 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

spacex-crew-dragon

To SpaceX Crew Dragon αποκαλύπτει το εσωτερικό του σε εικόνες και βίντεο από το επανδρωμένο διαστημικό σκάφος που έδωσε στην δημοσιότητα η εταιρεία. 

Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του SpaceX  Crew Dragon, ενός διαστημικού σκάφους που θα έχει ως ρόλο του την μεταφορά αστροναυτών στο διάστημα και προκαλεί το ενδιαφέρον όλων των φίλων της διαστημικής εξερεύνησης.

Ο τελικός του προορισμός θα είναι η αποστολή πληρωμάτων στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό από την Γη. To σκάφος έχει όμορφο και απλό design, με το μαύρο και το λευκό χρώμα να κυριαρχεί στις γυαλισμένες επιφάνειες.

spacex crew dragon interior

Επτά άτομα θα μπορούν να φιλοξενηθούν στο SpaceX Crew Dragon, σε ένα περιβάλλον που θυμίζει περισσότερο το εσωτερικό ενός πολυτελούς σπορ αυτοκινήτου και όχι ενός διαστημικού σκάφους, στοιχείο που δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι ακολουθεί τις σχεδιαστικές επιταγές που θέτει και η Tesla του Elon Musk στα οχήματά της.

Ο χειρισμός γίνεται με τη βοήθεια οθονών που πληροφορούν για τη θέση και την κατάσταση του SpaceX Crew Dragon, καθώς και της κατάστασης στο εσωτερικό του.

spacex crew dragon interior02

Υπάρχουν και τέσσερα παράθυρα, που θα χαρίζουν στους αστροναύτες εκπληκτική θέα από όσα συμβαίνουν έξω από την κάψουλα. Εκτιμάται ότι ανάλογο σχεδιασμό θα έχει και το πρώτο εμπορικό διαστημικό σκάφος της SpaceX για τη μεταφορά ιδιωτών στο διάστημα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons