Το Ericsson IT Roadshow κάνει στάση στην Αθήνα

by George Polyzos • On 04-09-2014 • AT 9:19 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Tablet_For_Business

Το Ericsson IT Roadshow λαμβάνει χώρα αυτή την εβδομάδα και θα συνεχιστεί στη Γαλλία, την Ισπανία, το Μαρόκο και άλλες χώρες της Μεσογείου.

Καθώς πανίσχυρες κινητές συσκευές, υπολογιστές με ευρυζωνικές συνδέσεις, αισθητήρες, μεγάλοι όγκοι δεδομένων και η ανάλυση αυτών, και cloud-based υπηρεσίες μεταμορφώνουν τον κλάδο των ΤΠΕ, επιταχύνοντας την καινοτομία και μεταβάλλοντας ριζικά τα επιχειρηματικά μοντέλα, ο μετασχηματισμός του IT επηρεάζει όλους τους κλάδους της οικονομίας και την ίδια την κοινωνία.

Η Gartner προβλέπει ότι η παγκόσμια αγορά IT θα αυξηθεί κατά 20% μέχρι το 2017.

Σε αυτό το πλαίσιο η Ericsson οργανώνει το IT Roadshow, μια σειρά παρουσιάσεων και  demos στην περιοχή της Μεσογείου, η οποία αυτή την εβδομάδα λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Ericsson παρουσιάζει το όραμά της για το μετασχηματισμό του IT που λαμβάνει χώρα σε όλους τους κλάδους.

Κορυφαίοι ειδικοί της εταιρείας από όλο τον κόσμο θα επιδείξουν τις τελευταίες λύσεις και υπηρεσίες IT και TV της Ericsson, όπως Cloud Management, πώς η αξιοποίηση των Big Data σε συνδυασμό με τα Marketing Analytics συμβάλει στη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών και την αύξηση της ικανοποίησης των πελατών, καθώς και τις μελλοντικές εξελίξεις στον τομέα της τηλεόρασης.

Με το 50% της παγκόσμιας διακίνησης δεδομένων LTE να διέρχεται από τα δίκτυά της και διαχειριζόμενη περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο συνδρομητές σε όλο τον κόσμο, η Ericsson είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των υποδομών και υπηρεσιών ΤΠΕ.

Όσον αφορά το χαρτοφυλάκιο IT της εταιρείας, η Ericsson κατατάσσεται πρώτη σε OSS/BSS, Media Delivery & IPTV, καθώς και υπηρεσίες ΤΠΕ. Στον τομέα του OSS/BSS, δύο δισεκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες Χρεώσεων και Τιμολόγησης και περισσότερα από τετρακόσια εκατομμύρια χρήστες τις πλατφόρμες IT της εταιρείας.

Αυτή η τεχνογνωσία επιτρέπει στην Ericsson να υποστηρίζει αποτελεσματικά τόσο τηλεπικοινωνιακούς φορείς όσο και CIOs από διάφορους κλάδους, στην πορεία προς το μετασχηματισμό του IT, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, όπως η τεχνολογία cloud, η διαχείριση big data και marketing analytics, το γραφείο του μέλλοντος, το συνδεδεμένο αυτοκίνητο, οι λύσεις έξυπνων μετρητών ενέργειας κ.α.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons