Το επόμενο Samsung Gear VR θα συνοδεύεται από ειδικό χειριστήριο

by Nikos Kaimakamis • On 21-02-2017 • AT 2:20 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το επόμενο μοντέλο του κράνους εικονικής πραγματικότητας της Samsung αναμένεται να συνοδεύεται από ειδικό χειριστήριο. 

Το νέο Samsung Gear VR εκτιμάται ότι θα έχει στον βασικό εξοπλισμό του ένα ειδικό χειριστήριο, προκειμένου να δίνει στον χρήστη του μία αίσθηση απτικού χειρισμού στο virtual περιβάλλον. Το χειριστήριο αυτό αναμένεται να είναι ασύρματο για μεγαλύτερη ευκολία, ενώ κάποια σχέδια που έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο το εμφανίζουν να μοιάζει στο σχεδιασμό του με ένα μικρόφωνο, με ειδική θήκη για τη μπαταρία και ένα σφαιρικό κομμάτι, το οποίο να καθορίζει την κίνηση.

Πολλές πηγές συμφωνούν ως προς το ότι η Samsung θέλει να είναι μπροστά από τον ανταγωνισμό που δημιουργείται με το Google Daydream, το οποίο περιλαμβάνει ένα χειριστήριο για τα VR περιβάλλοντα. Το επόμενο κράνος της Samsung εκτιμάται ότι θα προσφέρει αυτή τη δυνατότητα σε όσους χρήστες θέλουν να έχουν μια πιο ρεαλιστική εμπειρία περιδιάβασης του εικονικού χώρου. Σε γενικές γραμμές, η ύπαρξη ενός χειριστηρίου εκτιμάται ότι είναι καλύτερη από άποψη interface από ότι ο δεδομένος τρόπος εισαγωγής εντολών που προσφέρει το παρόν μοντέλο του Samsung Gear VR.

Οι developers, πάντως, είναι σίγουρο ότι θα εκμεταλλευτούν την ύπαρξη ενός χειριστηρίου για τις μελλοντικές VR εφαρμογές τους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons