Το επόμενο Nexus από την Huawei

by Nikos Kaimakamis • On 18-06-2015 • AT 10:27 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

nexus-huawei

Ένας υπάλληλος της Huawei φέρεται να επιβεβαιώνει ότι ένα από τα επόμενα Nexus θα κατασκευαστεί από την κινέζικη εταιρεία και θα κυκλοφορήσει φέτος. 

Για την ακρίβεια, όπως αναφέρει το BGR, η Huawei θα κατασκευάσει το Nexus phablet, το οποίο θα έχει κάνει την επίσημη εμφάνισή του μέχρι το τέλος του χρόνου και θα είναι μία από τις δύο πρώτες συσκευές με το λειτουργικό σύστημα Android M.

Η Google φέρεται να συνεργάζεται με την Huawei τα τελευταία δύο χρόνια πάνω στη δημιουργία του νέου μοντέλου, με την Huawei να θεωρεί ότι η συνεργασία της με την Google πάνω σε μια Nexus συσκευή είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να εδραιώσει τη θέση της στις δυτικές αγορές.

Το Huawei Nexus phablet αναμένεται να έχει οθόνη διαγωνίου 5,7 ιντσών, σε ανάλυση Quad HD, ενώ εκτιμάται ότι θα είναι το μεγαλύτερο σε διαστάσεις μοντέλο από τα νέα Nexus που θα παρουσιαστούν σύντομα. Επίσημες επιβεβαιώσεις για το θέμα αυτό δεν έχουν υπάρξει, αλλά η σχετική φημολογία κυκλοφορεί εδώ και καιρό.

Η Google έχει εκφράσει την επιθυμία της να επιστρέψει στην κινεζική αγορά και η Huawei εκτιμάται ότι είναι ένα πολύ καλό όχημα για να κάνει κάτι τέτοιο με την αφορμή της παρουσίασης του νέου Nexus.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons