Το επερχόμενο OnePlus 5 εμφανίζεται να υιοθετεί dual camera

by George Polyzos • On 26-04-2017 • AT 12:55 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Μία διαρροή εικόνας του επερχόμενου OnePlus 5 φανερώνει την υιοθέτηση διπλής κύριας κάμερας χωρίς ωστόσο να μπορεί να διευκρινιστεί και η ανάλυση των ενσωματωμένων αισθητήρων.

Η εικόνα έκανε την εμφάνισή της στην ιστοσελίδα India Today και πέρα από την επιλογή χρήσης dual κάμερας από την κατασκευάστρια φανερώνεται επίσης η προσήλωση στον γενικότερο σχεδιασμό των μοντέλων που έχουν παρουσιαστεί από την OnePlus κατά το παρελθόν.

Δεν πρόκειται πάντως για την πρώτη διαρροή που υποδηλώνει τη χρήση τέτοιου είδους φωτογραφικών στοιχείων στο OnePlus 5 καθώς λίγο καιρό πριν μία αντίστοιχη διαρροή θήκης για τη μελλοντική συσκευή φανέρωνε ακριβώς το ίδιο. Βασική διαφορά ότι στην τωρινή εικόνα βλέπουμε την οπίσθια dual camera να είναι τοποθετημένη κάθετα και όχι οριζόντια. Κατά τα λοιπά τα φυσικά πλήκτρα ελέγχου του OnePlus 5 δείχνουν να ακολουθούν τα πρότυπα των OnePlus 3 και OnePlus 3T (αριστερά τα πλήκτρα αυξομείωσης και δεξιά το power button).

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η χρήση υποδοχής USB Type-C αφού αυτό είναι κάτι που ήδη έχει γίνει με το OnePlus 3. Φήμες θέλουν τη νέα συσκευή να διαθέτει 8GB μνήμης RAM (έναντι 6GB του προκατόχου του), επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835 και οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών ανάλυσης QHD. Το λειτουργικό σύστημα λογικά θα είναι το Android Nougat.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons