Το έξυπνο σημειωματάριο της Moleskine συνεργάζεται με το Office

by Nikos Kaimakamis • On 27-12-2017 • AT 11:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To Smart Writing System της Moleskine θα μπορεί να μεταφέρει ψηφιακά τις χειρόγραφες σημειώσεις στα προγράμματα του Microsoft Office.

Μέσα από μία εφαρμογή για τα συστήματα με λειτουργικό σύστημα Windows 10, το σύστημα ψηφιακής μετατροπής σημειώσεων της Moleskine θα μπορεί να μεταφέρει αυτόματα τα όσα σημειώνει κανείς στις σελίδες του σε έναν υπολογιστή με εγκατεστημένο Microsoft Office. H εφαρμογή ονομάζεται Moleskine Notes App και θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε όλους του ενδιαφερόμενους κατόχους του έξυπνου σημειωματαρίου της Moleskine.

Μέχρι σήμερα, τα οφέλη της ψηφιακής μετατροπής των σημειώσεων μπορούσαν να τα απολαύσουν όσοι είχαν στην κατοχή τους μία συσκευή με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS και όχι εκείνοι που είχαν στην κατοχή τους έναν υπολογιστή με Windows. H νέα εφαρμογή γεφυρώνει αυτό το χάσμα και εκτιμάται ότι αυξάνει τη χρηστική αξία του Smart Writing System της Moleskine. Μερικά από τα χρήσιμα στοιχεία της νέας εφαρμογής της Moleskine είναι το γεγονός ότι μπορεί να υποστηρίζει την ταυτόχρονη λειτουργία πολλών έξυπνων στυλό μαζί πάνω στο ίδιο χαρτί.

Παράλληλα, οι σημειώσεις που κάνει κάποιος στο χαρτί έχουν τη δυνατότητα της αυτόματης μετάφρασης σε 15 διαφορετικές γλώσσες με το έξυπνο στυλό της Moleskine. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει αυξημένο κόστος για την αγορά του συστήματος της Moleskine, αλλά οι δυνατότητές του δικαιολογούν εν μέρει την αυξημένη τιμή.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons