Το e-paper ρολόι της Sony στις αγορές

by Nikos Kaimakamis • On 17-11-2015 • AT 11:19 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

fes-watch

Μετά από μία επιτυχημένη πορεία στο crowdfunding, το ρολόι Sony FES e-paper θα ξεκινήσει και την επίσημη εμπορική του πορεία. 

To Sony FES είναι ένα ρολόι που έχει δημιουργηθεί από μία θυγατρική εταιρεία της Sony και έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στο ιαπωνικό site άντλησης κεφαλαίων Makuake. Μετά την ολοκλήρωση αυτής της πρώτης φάσης προώθησης, έρχεται η νέα φάση που περιλαμβάνει την κυκλοφορία του σε ιαπωνικά καταστήματα.

Η ημερομηνία που θα ξεκινήσει η φυσική εμπορική του πορεία υπολογίζεται ότι είναι η 1η Δεκεμβρίου. Τα αρχικά FES σημαίνουν Fashion Entertainments και οι επιλογές διάθεσης του e-paper ρολογιού δηλώνει ότι η μόδα είναι ψηλά στην ατζέντα των δημιουργών του ρολογιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ρολόι της Sony δεν είναι ένα smartwatch, αλλά ένα κανονικό ρολόι, το οποίο έχει οθόνη τεχνολογίας e-paper και αυτό είναι ένα στοιχείο που του προσφέρει πολύ καλύτερη αυτονομία από άλλες παρόμοιες προτάσεις.

Το καντράν του χρησιμοποιείται για να προβάλλει την ώρα και όχι πληροφορίες ή ειδοποιήσεις ενός συνδεδεμένου smartphone. Σταδιακά, το Sony FES θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερα σημεία πώλησης, ενώ η ενδεικτική τιμή πώλησής του διαμορφώνεται στα 242 δολάρια. Δεν προβλέπεται να το δούμε στην ελληνική αγορά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons