Το Dell Technologies Forum 2018 έρχεται στην Αθήνα, στις 25 Οκτωβρίου

by George Polyzos • On 23-10-2018 • AT 10:25 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Το Dell Technologies Forum αποτελεί την σημαντικότερη εκδήλωση για το παρόν και το μέλλον του ψηφιακού μετασχηματισμού των σύγχρονων επιχειρήσεων από την σκοπιά της Dell Technologies.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει ομιλίες, ανοιχτές συζητήσεις, παρουσιάσεις και hands-on συνεδρίες και θα προσφέρει το στίγμα και τις τάσεις του ψηφιακού τοπίου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το σύνολο των λύσεων της Dell Technologies και των συνεργατών της σε ένα εκθεσιακό χώρο μεγαλύτερο από 2000 τ.μ.

Στο επίκεντρο θα τοποθετηθεί ο ρόλος και η φυσιογνωμία των σύγχρονων δομών Πληροφορικής (Information Technologies – ΙΤ) των επιχειρήσεων, του εξελισσόμενου ρόλου των CIO και CTO, η αξιοποίηση νέων καινοτομιών όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη, η Εικονική και Επαυξημένη Πραγματικότητα, η Μηχανική Μάθηση, η Ανάλυση Δεδομένων, προηγμένες τεχνολογίες virtualization και η αξιοποίηση δημόσιων και ιδιωτικών υπηρεσιών clouds. Η θεματολογία στοχεύει στην προσφορά τεχνογνωσίας για τον εκσυγχρονισμό των ελληνικών επιχειρήσεων, και των μεγάλων οργανισμών με την αξιοποίηση των εργαλείων και των μοναδικών πλεονεκτημάτων που παρέχει η Dell Technologies.

Εκτός από τις παρουσιάσεις στρατηγικής και τις συνεδρίες τεχνολογικού ενδιαφέροντος, το Dell Technologies Forum στην Αθήνα θα φιλοξενήσει τον κ. James Lawrence, γνωστός και ως Iron Cowboy. Ο James έχει πραγματοποιήσει το μοναδικό κατόρθωμα, το οποίο έχει καταγραφεί στο Guinness Book of World Records, της πραγματοποίησης 50 δοκιμασιών Ironman σε 50 πολιτείες των ΗΠΑ, σε 50 ημέρες. Στην παρουσίασή του θα ξετυλίξει το νήμα της απίστευτης προσωπικής του ιστορίας, εξηγώντας πως μπορούν οι ίδιες αρχές να εφαρμοστούν στο πεδίο της επιχειρηματικότητας, για να επιτευχθούν τολμηροί στόχοι και να ξεπεραστούν εμπόδια, τα οποία εκ πρώτης όψης φαίνονται ανυπέρβλητα.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν χορηγικά οι διεθνείς συνεργάτες της Dell Technologies, Intel και Microsoft αλλά και οι τοπικοί συνεργάτες της Dell EMC. Οι επισκέπτες θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία δικτύωσης, ανταλλαγής απόψεων, ενίσχυσης των δεσμών συνεργασίας και αμοιβαίας ανάπτυξης.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση εδώ και να εγγραφείτε σήμερα, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στον σύνδεσμο που θα βρείτε εδώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons