Η εφαρμογή Dark Sky διαθέσιμη στο Android

by Nikos Kaimakamis • On 13-05-2016 • AT 1:03 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Dark Sky app

To Dark Sky είναι μια εφαρμογή για τον καιρό που έχει φανατικούς φίλους και πλέον είναι διαθέσιμο για τα κινητά με λειτουργικό Android. 

Όσοι έχουν χρησιμοποιήσει το Dark Sky app μιλούν διθυραμβικά για την ακρίβεια με την οποία ενημερώνει για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στον γεωγραφικό τόπο στον οποίο βρίσκεται ο χρήστης του, ενώ η ίδια ακρίβεια φαίνεται να χαρακτηρίζει και τις προβλέψεις του. Η διαφορά είναι ότι στο Android υπάρχει και μία δωρεάν εκδοχή της εφαρμογής, η οποία όμως στερείται αρκετών από τις δυνατότητες που έχει η επί πληρωμή έκδοση.

Εάν καταβάλλει κανείς 2,99 δολάρια το χρόνο, μπορεί να γίνει συνδρομητής στην υπηρεσία του Dark Sky, με προβλέψεις καιρού ανά λεπτό, ενώ οι Android χρήστες έχουν την επιπρόσθετη δυνατότητα της προσθήκης ενός widget στην αρχική τους οθόνη.

Υπάρχει μία δωρεάν δοκιμαστική περίοδος δύο εβδομάδων για τη χρήση των premium χαρακτηριστικών της εφαρμογής, ενώ οι δημιουργοί της εφαρμογής παραδέχονται ότι το τιμολογιακό μοντέλο είναι κάτι σαν ένα μικρό πείραμα για εκείνους, προκειμένου να δουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Το μεγάλο ατού της εφαρμογής παραμένει η ακρίβεια της πληροφορίας για τον καιρό που προσφέρει, στοιχείο που μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο σε όσους βρίσκονται σε εξορμήσεις στο βουνό ή στην ύπαιθρο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons