Το Cat S60 είναι ένα smartphone με θερμική κάμερα

by Nikos Kaimakamis • On 20-02-2016 • AT 10:54 am • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

cat-s60

Το Cat S60 είναι ένα ανθεκτικό σε κακουχίες smartphone, το οποίο έχει στον εξοπλισμό του μια θερμική κάμερα. 

Εκτός από τον βασικό εξοπλισμό που έχει συνηθίσει κανείς να βρίσκει σε smartphones αυτού του είδους, δηλαδή την αντοχή στις πτώσεις και το νερό, καθώς και την οθόνη που μπορεί να χειριστεί κανείς ακόμα και με γάντια, το Cat S60, στο πίσω μέρος διαθέτει μία κάμερα των 13 Megapixel, μαζί με μία θερμική κάμερα που έχει κατασκευάσει η Flir.

O εξοπλισμός αυτός επιτρέπει στον κάτοχο του S60 να εντοπίζει θερμικά ίχνη και να βλέπει στην οθόνη του τις διαφορές στην θερμοκρασία εκεί όπου στρέφεται η κάμερα. Στα άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, έχουμε ένα smartphone με οθόνη διαγωνίου 4,7 ιντσών, σε ανάλυση HD, με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 617, με μνήμη RAM 3 GB, δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 4G, με χωρητικότητα μπαταρίας 3800 mAh.

Το λειτουργικό σύστημα του Cat S60 είναι το Android 6.0 Marshmallow, με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 32 GB και δυνατότητα επέκτασης με χρήση καρτών micro SD. H τιμή του στις ΗΠΑ εκτιμάται στα 599 δολάρια, ενώ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι ημερομηνίες διάθεσης στην αγορά. Το Cat S60 είναι ανθεκτικό ακόμα και στο βούτηγμα στο νερό, εκτός από την αντοχή στη σκόνη και τα χτυπήματα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ CAT S60 ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΣΤΙΣ 5.5″ ΚΑΙ ΠΑΝΩ, ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ WINDOWS 10. ΘΑ ΑΓΓΙΖΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ, Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ‘ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ’ ΤΗΣ MICROSOFT, ΣΗΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ.

Top

Show Buttons
Hide Buttons