Το Call of Duty επιστρέφει στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

by Nikos Kaimakamis • On 27-03-2017 • AT 11:31 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Στο γνώριμο σκηνικό του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου θα επιστρέψουν τα πεδία μαχών του επόμενου Call of Duty, σύμφωνα με όλες τις φήμες. 

Αρκετές εικόνες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο παρουσιάζουν το επόμενο Call of Duty να εκτυλίσσεται σε σκηνικό Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, παρόλο που ακόμα είναι νωρίς για επίσημες ανακοινώσεις από τους δημιουργούς του παιχνιδιού. Σε κάθε περίπτωση, το ενδεχόμενο να περιλαμβάνονται μάχες με όπλα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο επερχόμενο Call of Duty είναι κάτι που χαροποιεί πολλούς φίλους του τίτλου.

Οι εικόνες που πυροδότησαν τη σχετική φημολογία εμφανίζουν τον τίτλο Call of Duty: WWII, ενώ παρόμοιες πληροφορίες έχουν εμφανιστεί και σε σχετικό βίντεο που μπορεί να βρει κανείς στο YouTube. H Activision, πάντως, έχει μιλήσει εδώ και αρκετό καιρό για την πρόθεσή της να “επιστρέψει το Call of Duty στις ρίζες του”, όπως έχει αναφερθεί χαρακτηριστικά, πράγμα που δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι οι μάχες θα γίνονται σε ένα παλαιότερο σκηνικό πολέμου.

Τα νέα που παραμένουν σε επίπεδο φημών και δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν ακόμα έχουν γίνει δεκτά με μεγάλη χαρά από τους φίλους του Call of Duty, μιας και οι πρώτοι τρεις τίτλοι της σειράς εκτυλίσσονταν σε σκηνικό του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και έχουν φανατικούς φίλους μέχρι και σήμερα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons