Το Battlefield 1 μας πηγαίνει στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο

by Nikos Kaimakamis • On 09-05-2016 • AT 2:29 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Battlefield-1

Στα πεδία των μαχών του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου μας μεταφέρει το νέο παιχνίδι Battlefield 1, το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά στη σειρά. 

Το Battlefield 1 περιλαμβάνει μάχες στην αραβική έρημο, τη μητροπολιτική Γαλλία, τις ιταλικές Άλπεις και άλλα θέατρα πολεμικών επιχειρήσεων του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού έχει οριστεί ως η 21η Οκτωβρίου.

Όσοι προπαραγγείλουν το παιχνίδι θα πάρουν την κόπια τους στις 18 Οκτωβρίου, προτού να κυκλοφορήσει το παιχνίδι στην αγορά. Οι συνδρομητές της υπηρεσίας EA Access θα μπορούν να παίξουν το παιχνίδι από τις 16 Οκτωβρίου 2016.

Το Battlefield 1 θα είναι διαθέσιμο σε PC μέσα από την πλατφόρμα της Origin, σε PS4 και Xbox One. Το επίσημο trailer του παιχνιδιού υπόσχεται την έκκριση μεγάλων ποσοτήτων αδρεναλίνης από τους παίκτες του, αφού περιλαμβάνει μάχες σώμα με σώμα στο έδαφος, τοποθετεί τους παίκτες μέσα στα χαρακώματα, σε πιλοτήρια αεροσκαφών και σε μονάδες πυροβολικού.

Όπως θα περίμενε κανείς σε ένα παιχνίδι της σειράς Battlefield, τα γραφικά είναι πολύ καλά και όλα δείχνουν ότι θα δίνουν μία ρεαλιστική αίσθηση της μάχης στον χρήστη. Από το παιχνίδι δεν θα μπορούσε να λείπει και το multiplayer mode, ενώ αυτή είναι η πρώτη φορά που ένας τίτλος της σειράς Battlefield μας μεταφέρει στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons