Το Athens Startup Weekend University επιστρέφει για τρίτη χρονιά

by George Polyzos • On 31-03-2016 • AT 9:40 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

student-with-laptop-2

Μετά την επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων, το Athens Startup Weekend University επιστρέφει για τρίτη χρονιά στην Αθήνα, στις 8, 9 και 10 Απριλίου στο Impact HUB Athens.

Εκεί, φοιτητές από όλα τα ελληνικά Πανεπιστήμια βάζουν σε εφαρμογή τις καινοτόμες ιδέες τους. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φοιτητές και πρόσφατοι απόφοιτοι οι οποίοι καλούνται να σχηματίσουν ομάδες με στόχο να συνεργαστούν και να αναπτύξουν το δικό τους επιχειρηματικό πλάνο μέσα σε τρεις ημέρες.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, οι οποίες διαρκούν 54 ώρες, οι συμμετέχοντες σχηματίζουν ομάδες και σχεδιάζουν πρωτότυπα επιχειρηματικά projects, τα οποία παρουσιάζουν στο κοινό καθώς και σε μία κριτική επιτροπή με μέλη που προέρχονται από το χώρο των επιχειρήσεων, του marketing και της πληροφορικής.

Δες το βίντεο από το προηγούμενο event εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να στείλεις μήνυμα στο Facebook Page του Athens Startup Weekend University.

Τα εισιτήρια για το Athens Startup Weekend University 2016 διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό, με έκπτωση early bird. Κλείσε τώρα το εισιτήριό σου εδώ.

[Δ.Τ. Athens Startup Weekend University]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons