Το Asus Zenfone 4 θα παρουσιαστεί στις 19 Αυγούστου

by Nikos Kaimakamis • On 01-08-2017 • AT 11:19 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Πολλές είναι οι φήμες γύρω από το Asus Zenfone 4, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στις 19 Αυγούστου. 

To Asus Zenfone 4 αναμένεται να είναι ένα high end Android smartphone με οθόνη διαγωνίου 5.5 ιντσών, το οποίο όμως θα κυκλοφορήσει σε διαφορετικές παραλλαγές, δημιουργώντας μία νέα οικογένεια συσκευών στην γκάμα της Asus. Ένα από τα στοιχεία του Asus Zenfone που θεωρείται δεδομένο από διάφορες πηγές είναι η διπλή κάμερα στο πίσω μέρος για ποιοτικές φωτογραφίσεις κάτω από όλες τις συνθήκες. Αυτό είναι κάτι που φαίνεται και από τα teaser που έχει δώσει μέχρι στιγμής στη δημοσιότητα η Asus για την ανακοίνωση της νέας συσκευής.

Στον τομέα των τεχνικών χαρακτηριστικών, το Asus Zenfone 4 αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με οχταπύρηνο επεξεργαστή, πιθανότατα της οικογένειας Qualcomm Snapdragon, ενώ η μνήμη RAM εκτιμάται ότι θα είναι στα 6 GB. Δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή κάποιες άλλες πληροφορίες για τα υπόλοιπα στοιχεία του εξοπλισμού του, αλλά θεωρείται δεδομένο από όλες τις πηγές ότι εδώ θα έχουμε να κάνουμε με μία καλά εξοπλισμένη συσκευή.

Μένει να δούμε τι θα ανακοινώσει τελικά η Asus στις 19 Αυγούστου, στο event για το οποίο έχει ήδη στείλει τις απαραίτητες προσκλήσεις στα μέλη του ειδικού Τύπου.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top