Το Asus Zenfone 2 έχει μνήμη RAM 4GB

by Nikos Kaimakamis • On 07-01-2015 • AT 3:45 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

asus zenfone 2

Την κορδέλα των 4 GB στην μνήμη RAM κόβει πρώτο το Asus Zenfone 2, το οποίο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Consumer Electronics Show στο Las Vegas. 

Εκτός από την μεγάλη μνήμη RAM, το Asus Zenfone 2 είναι εξοπλισμένο με οθόνη 5,5 ιντσών, με επεξεργαστή Intel Atom Z3580, ο οποίος είναι χρονισμένος στα 2,3 GHz. Στο πίσω μέρος υπάρχει μία κάμερα 13 Megapixel, με μία ακόμα στα 5 Megapixel να αναλαμβάνει τις selfies. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3000 mAh, με δυνατότητα ταχείας φόρτισης σε ελάχιστο χρόνο, ενώ μπορεί να δεχτεί δύο κάρτες SIM.

To πίσω μέρος του πλαισίου του κινητού είναι κυρτό, με το πάχος στο πιο λεπτό σημείο του να μην ξεπερνά τα 3,9 χιλιοστά. Θα υπάρχει και έκδοση του Asus Zenfone 2 με μνήμη RAM 2 GB, ενώ η τιμή διάθεσής του στην αγορά θα είναι ιδιαίτερα προσιτή για τις τεχνολογικές του δυνατότητες.

asus zenphone zoom

Παράλληλα, η Asus στην CES 2015 παρουσίασε και το Zenfone Zoom, το οποίο φέρνει οπτικό zoom 3x σε ένα Android smartphone με κάμερα 13 Megapixel, με έκθεση από f/2,7 έως f/4,8. Παρόλο που έχει οπτικό zoom, το συνολικό του πάχος δεν ξεπερνά τα 11,95 χιλιοστά. Υπάρχει True Tone LED flash με Laser focus, ενώ η ενδεικτική τιμή του στις ΗΠΑ θα είναι 399 δολάρια.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons