Το Asus concept smartphone με 6 GB RAM

by Nikos Kaimakamis • On 11-12-2015 • AT 1:19 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Asus-Z1-Titan-concept_3

Το Asus Z1 Titan Concept θολώνει τα όρια μεταξύ smartphones και ηλεκτρονικών υπολογιστών, αφού έχει μνήμη RAM στα… 6 GB και επεξεργαστή Snapdragon 830. 

Δεν γνωρίζουμε εάν θα δούμε το Asus Z1 Titan Concept στις προθήκες των καταστημάτων, αλλά είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα για τα smartphones του όχι και τόσο μακρινού μέλλοντος. Το συγκεκριμένο concept έχει οθόνη Super AMOLED στις 5,5 ίντσες, με την τεράστιας χωρητικότητας μνήμη RAM των 6 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο που φτάνει τα 256 GB. Ο επεξεργαστής του είναι ένας Qualcomm Snapdragon 830, ενώ η οθόνη έχει γυαλί προστασίας Gorilla Glass 5.

Asus-Z1-Titan-concept_6

H μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3500 mAh, ενώ η κάμερα στο πίσω μέρος έχει φακό 16 Megapixel, με διπλό LED φλας. H μπροστινή κάμερα είναι στα 5 Megapixel, ενώ το smartphone προορίζεται να παρουσιαστεί με το λειτουργικό σύστημα Android 7, την επόμενη μεγάλη ανανέωση του οικοσυστήματος της Google, δηλαδή.

Ο σχεδιαστής του concept τηλεφώνου της Asus, Hege, προσπάθησε να δημιουργήσει ένα σχήμα που διαφοροποιείται από άλλες Android προτάσεις, δημιουργώντας ένα πολύ ενδιαφέρον σχέδιο. Ένα ωραίο στοιχείο είναι η κεντρική τοποθέτηση της πίσω κάμερας, που κάνει το πίσω πλαίσιο του μαύρου πλαισίου να φαίνεται αρμονικό. Ωραία ιδέα είναι και η ενσωμάτωση των ηχείων στο εμπρός μέρος, με εμφανές σχέδιο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons