Το Assasin’s Creed The Ezio Collection έρχεται τον Νοέμβριο

by Nikos Kaimakamis • On 14-09-2016 • AT 1:16 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

assasins creed ezio

Σε Sony PS4 και Microsoft Xbox One έρχεται το Assasin’s Creed The Ezio Collection τον ερχόμενο Νοέμβριο, σύμφωνα με την Ubisoft.

H ημερομηνία κυκλοφορίας του Assasin’s Creed The Ezio Collection είναι η 15η Νοεμβρίου. Το πακέτο θα περιλαμβάνει τους τίτλους Assasin’s Creed 2 του 2009, Assasin’s Creed: Brotherhood του 2010, Assasin’s Creed: Revelations του 2011, με τα single player campaigns και τα expansions για κάθε τίτλο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Polygon, δεν θα είναι διαθέσιμο το online multiplayer mode. To πακέτο Assasin’s Creed The Ezio Collection, θα περιλαμβάνει και το film Lineage, διάρκειας 36 λεπτών, το οποίο αποτελεί prequel του Assasin’s Creed 2, μαζί με το Assasin’s Creed: Embers που θα είναι ένας animated επίλογος του Revelations.

Όλοι οι τίτλοι θα έχουν ενισχυμένα γραφικά, σύμφωνα με την Ubisoft, ενώ σε ορισμένες αγορές θα υπάρχει και δωρεάν εισιτήριο για να παρακολουθήσει κανείς την κινηματογραφική ταινία που θα βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Φασμπέντερ.

Σύμφωνα με το CNET, ο επόμενος τίτλος του Assasin’s Creed αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2017, με τον τίτλο Empire και εκτιμάται ότι θα είναι τοποθετημένος στην Αίγυπτο. Για τον τίτλο αυτό, η Ubisoft σημειώνει ότι θα δώσει εντελώς νέο χαρακτήρα στη σειρά, χωρίς να μπαίνει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons