Το Apple Watch δείχνει να «πουλάει»

by George Polyzos • On 20-04-2015 • AT 12:58 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

apple watch lour

Το Apple Watch, φέρεται να έχει ξεπεράσει τις 2,3 εκατομμύρια προ-παραγγελίες, σε παγκόσμιο επίπεδο, διπλασιάζοντας σχεδόν τις επιδόσεις των προ-παραγγελιών του πρώτου διήμερου διάθεσης, που έφτασαν το 1,5 εκατ. συσκευές.

Η αποκάλυψη έγινε με βάση ανεπίσημα στοιχεία που επεξεργάστηκαν οι αναλυτές της KGI Securities. Δημοφιλέστερο μοντέλο δείχνει να είναι το Apple Watch Sport, δηλαδή μία από τις φθηνότερες εκδόσεις της συσκευής, αντιπροσωπεύοντας το 85% των προ-παραγγελιών.

Πέρα από τις online προ-παραγγελίες η Apple, σύμφωνα με δημοσίευμα του Digital Trends, έχει ξεκινήσει και την προσφορά «προσωπικών» συναντήσεων στα Apple Stores ώστε οι πιθανοί πελάτες να ενημερωθούν για τη συσκευή και να διαμορφώσουν τη σύνθεση της επιλογής τους. Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται μία έντονη αίσθηση «αποκλειστικότητας», που λειτουργεί θετικά για την εικόνα που δημιουργείται για το Apple Watch.

Η Apple θα επιμείνει στη συγκεκριμένη στρατηγική της online προ-παραγγελίας, τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Μαΐου, όπως αποκαλύπτεται σε υπόμνημα που αποκάλυψε η βρετανική εφημερίδα The Telegraph. Παράλληλα, θα συνεχιστεί η προβολή και επίδειξη του Watchμέσω workshops, ενώ αργότερα θα λανσαριστούν αποκλειστικά καταστήματα σε Παρίσι, Λονδίνο, Λος Άντζελες, Βερολίνο, Κίνα και Ιαπωνία.

Συνολικά, αναλυτές της Wall Street αναμένουν ότι το Apple Watch θα επιτύχει πωλήσεις μεταξύ 10 και 32 εκατομμυρίων μονάδων κατά το οικονομικό έτος 2015. Άλλωστε, σε δημοσκόπηση του Reuters ένα ποσοστό 6% των αμερικανών (περίπου 15 εκατομμύρια άνθρωποι) σχεδιάζουν να αποκτήσουν το νέο gadget της Apple.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons