Το Apple Pay πηγαίνει στην Κίνα

by Nikos Kaimakamis • On 18-12-2015 • AT 10:20 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile Newsroom

apple-pay-2

Η Apple ανακοίνωσε ότι από τις αρχές του 2016 η υπηρεσία ανέπαφων συναλλαγών Apple Pay θα είναι διαθέσιμη και στην Κίνα. 

Η Apple συνεργάζεται με την China Union Pay προκειμένου να φέρουν το Apple Pay στην Κίνα. Μετά από την έναρξη αυτής της συνεργασίας οι κάτοχοι iPhone, Apple Watch και iPad θα μπορούν να περάσουν τα στοιχεία της πιστωτικής τους κάρτας στο Apple Pay με ασφαλή τρόπο και να κάνουν έτσι συναλλαγές χρησιμοποιώντας απλώς και μόνο τη συσκευή τους.

H συνεργασία της China Union Pay και του Apple Pay γίνεται με σκοπό να μεγιστοποιηθεί η ασφάλεια των συναλλαγών όσο και των ευαίσθητων οικονομικών στοιχείων του κατόχου μίας κάρτας. Το Apple Pay επιτρέπει στον κάτοχο μίας Apple συσκευής να κρατά τη συσκευή του στο ειδικό τερματικό POS, να επιβεβαιώνει την ταυτότητα ακουμπώντας το δάχτυλό του στον αισθητήρα Touch ID και να εκτελεί με αυτόν τον τρόπο πληρωμές.

Apple-Pay-main

Το Apple Pay είναι συμβατό στα καταστήματα με τα μοντέλα iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus και το Apple Watch. Για πληρωμές μέσα από τις εφαρμογές, το Apple Pay είναι συμβατό με τα μοντέλα iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air 2, iPad mini 3, iPad mini 4 και iPad Pro.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons