Το Apple Music είναι η νέα streaming υπηρεσία

by Nikos Kaimakamis • On 09-06-2015 • AT 12:51 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

apple-music-02

Apple Music ονομάζεται η νέα υπηρεσία μουσικού streaming που παρουσιάστηκε στο WWDC και έρχεται να ανταγωνιστεί υπηρεσίες όπως το Spotify

Το Apple Music είναι ουσιαστικά ο αντικαταστάτης του Beats Music και θα στοιχίζει 9,99 δολάρια τον μήνα, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής του family pack που θα στοιχίζει 14,99 δολάρια και θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν έξι άτομα. Η υπηρεσία θα δίνει στον κάθε χρήστη τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας δοκιμαστικά για τρεις μήνες χωρίς καμία επιβάρυνση.

Η υπηρεσία Apple Music θα είναι διαθέσιμη από τις 30 Ιουνίου σε όσους έχουν στην κατοχή τους μία συσκευή με το δαγκωμένο μήλο στο λογότυπο, ενώ αργότερα θα διατεθεί και στους Android χρήστες. Αρχικά, το Apple Music θα είναι διαθέσιμο σε 100 χώρες, ενώ θα περιλαμβάνει και ένα ραδιόφωνο, το Beats 1, στο οποίο είναι επικεφαλής ο Zane Lowe, πρώην διευθυντής του BBC Radio One.

apple music 01

Το Apple Music θα προσφέρει τραγούδια χωρίς διαφημίσεις, καθώς θα είναι αποκλειστικά συνδρομητική υπηρεσία. Ο ανταγωνισμός στην κατηγορία του μουσικού streaming είναι μεγάλος, ειδικά εάν θέλει κανείς να τα βάλει με το Spotify, το οποίο έχει φτάσει τους 60 εκατομμύρια χρήστες, με 15 εκατομμύρια από αυτούς να επιλέγουν την επί πληρωμή εκδοχή της υπηρεσίας. Ήδη η Apple προτρέπει τους συνδρομητές του Beats Music να περάσουν σταδιακά στο Apple Music.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons