Το Apple Car σχεδιαζόταν από το 2008

by Nikos Kaimakamis • On 06-11-2015 • AT 12:57 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

apple-car

Ο οραματιστής Steve Jobs είχε στο μυαλό του σχέδια για την δημιουργία ενός Apple Car από το 2008, σύμφωνα με έναν από τους δημιουργούς του iPod. 

O Tony Fadell, ο οποίος εργαζόταν εκείνη την εποχή στην Apple και είχε συνεργαστεί με την υπόλοιπη ομάδα δημιουργίας του iPod, δήλωσε ότι o Steve Jobs οραματιζόταν από το 2008 την δημιουργία ενός Apple Car, στο οποίο η συνδεσιμότητα, το infotainment και η σύζευξη με φορητές συσκευές επικοινωνίας να αποτελεί τον κανόνα.

Μπορεί στην μοντέρνα εποχή, μία τέτοια ιδέα να μην προκαλεί τόσες πολλές εντυπώσεις, αλλά εκείνη την εποχή κάτι τέτοιο θεωρούνταν ριζοσπαστικό.

Η Apple, τελικά αποφάσισε να ασχοληθεί περισσότερο με το iPhone και όχι τόσο πολύ με το Apple Car και έτσι φτάσαμε στο σήμερα που τα κινητά τηλέφωνα της Apple αποτελούν κοινό τόπο, ενώ το Apple Car είναι ένα νέο προϊόν που αναμένεται να μας απασχολήσει περισσότερο στο μέλλον.

Την εποχή του Steve Jobs, η Apple ήταν εξαιρετικά φειδωλή αναφορικά με το τι σχεδίαζε, έτσι δεν είναι περίεργο που μαθαίνουμε τόσα χρόνια μετά το ότι η Apple σχεδίαζε από τόσο νωρίς να μπει στον κόσμο της αυτοκίνησης.

Από την άλλη μεριά, το σχέδιο για ένα Apple Car δεν πρόκειται να καθυστερήσει πολύ, μιας και μέχρι το 2020 αναμένεται να δούμε την υλοποίηση των ιδεών της Apple σε τέσσερις τροχούς.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons