Το Apple A12Χ Bionic chip σκοράρει ψηλά σε όλα τα benchmarks

by Nikos Kaimakamis • On 12-11-2018 • AT 10:17 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To Apple A12X Bionic chip δείχνει να τα καταφέρνει περίφημα σε όλα τα benchmark tests, συγκριτικά ακόμα και με επεξεργαστές που αναμένονται στην αγορά. 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έχουν δημοσιευθεί από τα benchmark tests του εργαλείου Geekbench, το A12X Bionic chip που το είδαμε να λανσάρεται στο εσωτερικό του iPad Pro του 2018 φαίνεται όχι μόνο να νικά τον υπαρκτό ανταγωνισμό, αλλά ακόμα και τις προτάσεις που αναμένεται να κάνουν σύντομα την εμφάνισή τους, όπως είναι για παράδειγμα, ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 8150.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές είναι οι πρώτες μετρήσεις στις οποίες γίνεται λόγος για τον επερχόμενο επεξεργαστή της Qualcomm.

Στο τεστ του Geekbench για τη λειτουργία με τους πολλαπλούς πυρήνες, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Liliputing, το A12X Bionic chip φέρνει το μεγαλύτερο σκορ από όλους τους άλλους mobile επεξεργαστές της Apple, ενώ νικά ακόμα και τον επερχόμενο ανταγωνισμό από τον Qualcomm Snapdragon 8150. Ίδια είναι και η κατάσταση στα Geekbench tests με τη λειτουργία ενός πυρήνα για τον κάθε επεξεργαστή.

Ένα εντυπωσιακό στοιχείο που προκύπτει από τα benchmark test είναι ότι ο νέος επεξεργαστής της Apple πλησιάζει σε απόδοση ένα MacBook Pro με εξαπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i7.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons