Το Android All In One 17 ιντσών της Alcatel

by Nikos Kaimakamis • On 08-04-2016 • AT 12:29 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Alcatel-Xess-01

H Alcatel παρουσιάζει το Xess, μία All in One πρόταση με οθόνη 17.3 ιντσών, την οποία η εταιρεία λανσάρει ως… kitchen tablet. 

To Alcatel Xess μοιάζει με ένα γιγάντιο tablet, τόσο λόγω της οθόνης διαγωνίου 17.3 ιντσών με την οποία είναι εξοπλισμένο όσο και λόγω του ειδικού μηχανισμού στήριξης στο πίσω μέρος. Στο εσωτερικό του υπάρχει οχταπύρηνος επεξεργαστής MediaTek, χρονισμένος στο 1.5 GHz, με μνήμη RAM 3 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32 GB, με δυνατότητα υποδοχής καρτών microSD για την επέκταση του.

Alcatel-Xess-02

H μπαταρία του έχει χωρητικότητα 9600 mAh, επιτρέποντας στο Alcatel Xess την ασύρματη χρήση σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού θέλετε. Εκτός από την Full HD οθόνη αφής, υπάρχουν ηχεία ισχύος 3 Watt της JBL Audio. To ενσωματωμένο Stand στο πίσω μέρος επιτρέπει ποικίλες διαμορφώσεις τοποθέτησης του Alcatel One Touch Xess, έτσι ώστε να μπορεί αυτό να χρησιμοποιηθεί ως ένας υπολογιστής, ένα tablet ή ακόμα και ως μία συσκευή αναπαραγωγής multimedia περιεχομένου.

Alcatel-Xess-03

Ως ημερομηνία έναρξης των πωλήσεων της συσκευής θεωρείται η Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016, ενώ το ιδιόμορφο αυτό tablet και All in One, μαζί της Alcatel θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην προνομιακή τιμή των 499 δολαρίων ΗΠΑ. Αναμφίβολα, πρόκειται για μία ελκυστική πρόταση στην αγορά των υβριδικών συσκευών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons