Το αδιάβροχο smartphone της Sony

by Nikos Kaimakamis • On 19-08-2014 • AT 1:55 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

 

02_Xperia_M2_Aqua_White_Tabletop

 

H Sony παρουσίασε την αδιάβροχη εκδοχή ενός smartphone της, με την αποκάλυψη του Sony Xperia M2 Aqua, το οποίο και φέρει την υψηλότερη πιστοποίηση στεγανότητας και αντοχής στη σκόνη IP65/68 για κινητό τηλέφωνο. 

Είναι διαθέσιμο σε λευκό και μαύρο χρώμα, με μία οθόνη 4,8 ιντσών, ανάλυσης QHD και τεχνολογίας IPS, ενώ είναι εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 400, χρονισμένο στο 1.2 GHz. Λειτουργεί σε δίκτυα 4G και έχει μπαταρία χωρητικότητας 2300 mAh με λειτουργία STAMINA για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Μπορεί να λειτουργήσει ως μία υποβρύχια φωτογραφική μηχανή καθώς έχει κάμερα με φακό 8 Megapixels και αισθητήρα Exmor RS, ενώ καταγράφει κινούμενη εικόνα σε ποιότητα Full HD. Το λειτουργικό του σύστημα είναι το Android 4.4 KitKat, οι διαστάσεις του 140x72x8,6 mm και το βάρος του 149 gr.

Ένα από τα ισχυρά του πλεονεκτήματα, παραμένει το γεγονός ότι όλες οι λειτουργίες σύνδεσης στο Internet, η χρήση της κάμερας και όλο το συνοδευτικό της software λειτουργούν κανονικά και κάτω από το νερό. Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε γίνει γνωστό το ποια θα είναι η ενδεικτική τιμή του στην αγορά, καθώς και το πότε ακριβώς θα ξεκινήσει η εμπορική του πορεία.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons