Σε ποσοστό 90% έχει ολοκληρωθεί η επιστροφή των Galaxy Note 7

by Nikos Kaimakamis • On 13-12-2016 • AT 12:46 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

galaxy note 7 stylus

Σε ποσοστό 90% έχει ολοκληρωθεί η επιστροφή των Galaxy Note 7, μέσα από το πρόγραμμα ανάκλησης που εφαρμόζει η Samsung. 

Περίπου 2.7 εκατομμύρια Galaxy Note 7 υπολογίζεται ότι έχουν ανακληθεί μέχρι σήμερα, ποσοστό που αντιστοιχεί στο 90% των smartphones που είχαν προλάβει να πουληθούν προτού να γίνει γνωστό το πρόβλημα ανάφλεξης της μπαταρίας. Η Samsung δηλώνει ότι έχουν πουληθεί συνολικά 3.06 εκατομμύρια Galaxy Note 7, επομένως υπάρχουν ακόμα αρκετές συσκευές στα χέρια καταναλωτών, οι οποίες είναι επικίνδυνες και πρέπει να επιστραφούν.

Το ποσοστό επιστροφής αγγίζει το 90% σε αγορές της Ευρώπης και των ΗΠΑ, αλλά παραμένει στο 80% σε αγορές όπως εκείνη της Νότιας Κορέας, πατρίδας της Samsung, σύμφωνα με το GSM Arena. Για όσα Galaxy Note 7 παραμένουν στα χέρια καταναλωτών, η Samsung περιορίζει τη δυνατότητα φόρτισης της μπαταρίας στο 60% μέσα από ένα ειδικό update, προκειμένου να μην εμφανιστούν περιστατικά ανάφλεξης της μπαταρίας, ενώ συνεχίζει να συνιστά έντονα στους κατόχους τους να προβούν στην ανταλλαγή της συσκευής τους.

Αξίζει, πάντως, να τονιστεί ότι η Samsung κατάφερε να πετύχει την επιστροφή του 90% των Galaxy Note 7 που είχε πουλήσει στις αγορές σε ένα χρονικό διάστημα περίπου 3 μηνών, στοιχείο που αποτελεί μία επιτυχία της, σύμφωνα με το Phone Arena. Μία τελική κίνηση της Samsung για την παύση χρήσης του Galaxy Note 7 θα είναι η αποστολή ειδικού update που δεν θα επιτρέπει καμία επαναφόρτωση της κάθε συσκευής.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons