Το 2020 θα είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά για την Apple

by Nikos Kaimakamis • On 18-02-2019 • AT 11:11 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To mobile οικοσύστημα της Apple αναμένεται να γνωρίσει αρκετή ανανέωση εντός του 2020, παρόλο που το 2019 δεν πρόκειται να φέρει εκπλήξεις. 

Τα στοιχεία που δημοσιεύει το Bloomberg κάνουν λόγο για μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα προικίσουν τα iPhones και iPad Pro της Apple εντός του 2020, μαζί με μερικές από τις ενδιαφέρουσες αλλαγές που εκτιμάται ότι θα έρθουν για το iOS 13. Οι πρώτες πληροφορίες αυτές θέλουν την Apple να φέρνει μία 3D κάμερα στο πίσω μέρος των μοντέλων του iPhone και του iPad Pro που θα παρουσιαστούν μέσα στο 2020, η οποία θα σκανάρει το χώρο και θα δημιουργεί τρισδιάστατες αναπαραστάσεις του χώρου, με παρόμοιο τρόπο με τον οποίο η μπροστινή κάμερα των iPhones που κυκλοφορούν σκανάρει το πρόσωπο του κατόχου τους για να περάσει τις εκφράσεις συναισθημάτων σε avatars.

Μία από τις εμφανείς χρήσεις της τεχνολογίας αυτής θα είναι σε ποικίλες εφαρμογές ενισχυμένης πραγματικότητας. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Ars Technica, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει γυαλιά ενισχυμένης πραγματικότητας εντός του 2020, τα οποία θεωρείται δεδομένο ότι θα συνεργάζονται με τα iPhones και το iPad Pro. Τέλος, τα νέα μοντέλα, εννοείται ότι θα υποστηρίζουν πλήρως την τεχνολογία 5G, η οποία αναμένεται να γίνει κοινός τόπος μέσα στο 2020. Αλλαγές αναμένονται και για το iOS 13, το οποίο εκτιμάται ότι θα έχει μία ανανεωμένη αρχική σελίδα, ενώ βελτιώσεις θα υπάρχουν και στο CarPlay του iOS 13.

Εντός του 2019, το Bloomberg θεωρεί δεδομένο ότι θα παρουσιαστούν νέα μοντέλα iPhone XR, XS και XS Max, με καλύτερο επεξεργαστή, καθώς και την προσθήκη μίας τρίτης κάμερας στα high end μοντέλα. Ένα άλλο στοιχείο που αναμένεται να αλλάξει είναι η υποστήριξη της τεχνολογίας USB Type C από την πλευρά των νέων smartphones της Apple. Υπάρχει, τέλος, η πιθανότητα να κάνει την εμφάνισή του ένα φθηνότερο μοντέλο iPhone εντός του 2019, κατά τα πρότυπα του iPhone SE, το οποίο σταμάτησε να παράγεται πέρυσι.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons