Τίτλοι τέλους για το Skype touch app

by Nikos Kaimakamis • On 12-06-2015 • AT 10:59 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

skype-5

H 7η Ιουλίου είναι η ημερομηνία που η Microsoft θα παύσει την λειτουργία της εφαρμογής Skype Touch για τα Windows με σκοπό να αντικατασταθεί με την desktop έκδοση.

Από την ημερομηνία εκείνη και μετά, οι χρήστες της εφαρμογής του Skype σε μία συσκευή με οθόνη αφής, θα κληθούν να κατεβάσουν τη νέα desktop έκδοση, η οποία θα έχει όλα τα νεότερα χαρακτηριστικά. Όλες οι συνομιλίες και οι επαφές θα είναι εκεί και στη νέα έκδοση, καθώς αποθηκεύονται στο cloud και όχι τοπικά. Και πάλι η χρήση του νέου Skype θα γίνεται με την χρήση των στοιχείων εισόδου στο Skype ή του Microsoft Account.

Με το νέο Skype desktop app, δεν θα υπάρχουν δύο διαφορετικές εφαρμογές, η μία με το tile Interface και η άλλη στο κανονικό μενού του υπολογιστή. Το Skype θα είναι ένα και θα λειτουργεί αρμονικά, σε αντίθεση με το Windows 8 παρελθόν.

Αυτή η νέα εφαρμογή θα είναι βελτιστοποιημένη για τη χρήση με πληκτρολόγιο και ποντίκι, αλλά θα λειτουργεί άνετα και σε όλες τις συσκευές με οθόνη αφής, όπως είναι τα tablets. Σύμφωνα με το Verge, το νέο Skype δεν θα είναι Universal app, πιθανότατα επειδή υπάρχουν ακόμα πολλοί χρήστες που χρησιμοποιούν τα Windows 7 ως λειτουργικό σύστημα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons