Τίτλοι τέλους για το Project Spark από τη Microsoft

by Nikos Kaimakamis • On 16-05-2016 • AT 9:29 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

spark

H Microsoft αποφάσισε να δώσει τέλος στο εργαλείο δημιουργίας παιχνιδιών, Project Spark, τον φετινό Αύγουστο. 

Το εργαλείο Project Spark είναι ένα κοινό δημιούργημα της Microsoft και της ομάδας developers, Team Dakota. Με τη βοήθειά του μπορούσε κανείς να δημιουργεί τίτλους παιχνιδιών για το Xbox One και τα PC με λειτουργικό σύστημα Windows. Από τις 13 Μαΐου και έπειτα δεν είναι διαθέσιμο προς download το Project Spark στο Xbox Store ή το Windows Store.

Οι online υπηρεσίες του Project Spark θα σταματήσουν και εκείνες να είναι διαθέσιμες από τις 12 Αυγούστου και έπειτα. Για όσους αγόρασαν ένα αντίτυπο του Project Spark στην αγορά, η Microsoft θα δώσει την ανάλογη πίστωση για αγορές στο Xbox ή το Windows Store. Η ίδια η εταιρεία δηλώνει ότι η απόφασή της ήταν δύσκολη, αλλά οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι με το Project Spark έχουν πλέον αναλάβει διάφορα άλλα έργα στα Microsoft Studios.

Μία άλλη gaming είδηση που ενδιαφέρει τους κατόχους ενός Xbox One είναι ότι η κονσόλα θα μπορεί, σύμφωνα με τα όσα γράφει το Polygon, να υποστηρίζει τίτλους του Xbox 360, οι οποίοι απαιτούν πολλά δισκάκια για να παίξουν. Το Deus Ex: Human Revolution, Director’s Cut είναι ο πρώτο τίτλος πολλών δίσκων που θα κυκλοφορήσει για το Xbox One.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons