Τίτλοι τέλους για τα iPod Nano και Shuffle από την Apple

by Nikos Kaimakamis • On 28-07-2017 • AT 4:12 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

H Apple διακόπτει τη διάθεση των δύο τελευταίων iPod που δεν ήταν εφοδιασμένα με το λειτουργικό σύστημα iOS. 

H ανακοίνωση αυτή ήρθε μαζί με την παρουσίαση των δύο νέων μοντέλων του iPod Touch που έχουν πλέον τη διπλάσια χωρητικότητα και κάνουν τόσο το iPod Nano όσο και το iPod Shuffle να εξαφανίζονται από το website της Apple και τα ηλεκτρονικά της καταστήματα. Τα δύο μοντέλα που αποτελούν πλέον παρελθόν από την γκάμα της Apple είχαν κάνει την πρώτη τους εμφάνιση το 2005 και εδώ και καιρό δεν είχαν ανανεωθεί.

Η παύση της διάθεσης των iPod Nano και iPod Shuffle ήταν για πολλούς αναμενόμενη, καθώς οι περισσότεροι ακούν πλέον μουσική απευθείας από το smartphone τους και όχι από ένα ξεχωριστό music player, το οποίο φαίνεται να μην έχει πλέον τη θέση του στην αγορά. Σύμφωνα με το Business Insider, η έλλειψη Bluetooth, άρα η αδυναμία υποστήριξης των AirPods, καθώς και το γεγονός ότι κανένα από τα iPod δεν υποστηρίζει την υπηρεσία του Apple Music, αποτελούν τους βασικούς λόγους που σταματά η παραγωγή τους.

Μετά από 7 διαφορετικές παραλλαγές, το iPod Nano μας εγκαταλείπει μαζί με το iPod Shuffle, το οποίο είχε πάντοτε ενδιαφέρον σχεδιασμό.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons