ΣΚΑΪ 100,3 μια εβδομάδα μετά

by Stefanos Kofopoulos • On 17-10-2007 • AT 2:12 am • 8 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

skai radio 100.3 studio

Κάτι παραπάνω από μια εβδομάδα έχει περάσει από την πρώτη μου φορά στο ραδιοφωνικού στούντιο του SKAI 100,3 με τον Άρη Πορτοσάλτε και το Θύμιο Καλαμούκη στην εκπομπή Ανοιχτά Μικρόφωνα. Καθημερινά, τα θέματα προς συζήτηση βγαίνουν στο mikrofona.skai.gr όπου μπορείτε να αφήνετε τα σχόλια σας κατά την διάρκεια της εκπομπής. Ο Θύμιος έχει το ρόλο guest star όπως και οι υπόλοιποι καλεσμένοι που μπαινοβγαίνουν στο στούντιο βάση της επικαιρότητας. Τελευταία έχω συναντήσει δύο φορές τον Γιάννη Σιδέρη αλλά και την Φωτεινή Πιπιλή ενώ έχω μιλήσει στον αέρα με τον δήμαρχο της Αθήνας, Νικήτα Κακλαμάνη.

Το κλίμα είναι περίεργο με ένα όμορφο τρόπο και αν έχω καταλάβει σωστά όλα ξεκινάνε με το πρωινό meeting όλων των δημοσιογράφων και συντακτών στο γραφείο του Άρη. Υπάρχουν στιγμές που η ηρεμία στο open space δίπλα από το στούντιο μετατρέπεται σε πανικό με μια έκτακτη είδηση και τον χρόνο να καραδοκεί για τα διαφημιστικά πακέτα, την τήρηση του προγράμματος και την πολυφωνία που απαιτεί το ραδιόφωνο.

Περνώντας τις δύο πόρτες με μόνωση, μπαίνοντας στο στούντιο διαπίστωσα ότι ο χώρος είναι σχετικά μικρός και χωρισμένος σε δύο μέρη για τα μικρόφωνα και την κονσόλα. Υπάρχουν monitor για εικόνα με τηλεοπτικά κανάλια και την επικοινωνία με ένα PC εκτός στούντιο μέσω VNC ή κάποιο άλλου προγράμματος desktop sharing.

Κάνοντας εκπομπή βλέπεις τον κόσμο να περνάει γύρω από το στούντιο την ίδια ώρα που απομωνομένοι στον δικό μας μικρόκοσμο σχολιάζουμε μεταξύ μας off the air ή συνομιλούμε με ακροατές και καλεσμένους. Η γλώσσα του σώματος για την επικοινωνία όταν τα μικρόφωνα είναι ανοιχτά είναι απολύτως απαραίτητη.

Έχω γνωριστεί ήδη με κάποια από τα παιδιά που δουλεύουν εκεί και έχει πέσει το πρώτο κέρασμα καφέ. Εκτός από τον Άρη και τον Θύμιο που με βοήθησαν πολύ μέσα στο στούντιο η εμφάνιση 2-3 νέων προσώπων λίγες μέρες μετά από εμένα με έκανε να αισθανθώ ακόμα πιο άνετα.

Φανταστείτε το ΣΚΑΪ 100,3 κάτι σαν μια μεγάλη cool παρέα με χαμόγελο που κυνηγάει τον χρόνο και την είδηση πίσω από ένα μικρόφωνο ή μπροστά στον υπολογιστή… όταν δεν μιλάνε στο κινητό.

skai radio 100.3 studio

skai radio 100.3 studio

skai radio 100.3 studio

skai radio 100.3 studio

Αφιερωμένο στην πρωινή ζώνη, στον Άρη, τον Θύμιο και σε όσους πίστεψαν σε μένα και με βοηθούν σε αυτό τον νέο χώρο. Kudos to ΣΚΑΪ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστυχώς σε άκουσα μόνο την πρώτη μέρα! Γιατί τον Θύμιο δεν τον έχεις με λίνκ;

  2. @aritoni: Δεν είμαι δημοσιογράφος!

  3. @karpidis: Γιατί ο Θύμιος δεν έχει φωτογραφία.

  4. Στέφανε σε βλέπω με δική σου εκπομπή σύντομα!Πάρτους τα ευρά!!!lol

  5. @theo: Thx για τα καλά σου λόγια αλλά προς το παρόν μαθαίνω και μου αρέσει όλη η φάση απίστευτα. Η συναναστροφή με πολύστροφους ανθρώπους είναι καταπληκτική!

    Για το μέλλον δεν ξέρω.. αν γίνει πρόταση ή όχι. Είμαι πάντως πολύ χαρούμενος ως εδώ.

  6. Enjoy it Stefane!!

  7. Εαν και δεν μπορώ να ακούσω την εκπομπή γιατί είμαι στην δουλειά, σου εύχομαι καλή επιτυχία στις νέες σου εμπειρίες.

Top

Show Buttons
Hide Buttons